Úvod

Stoly z masivu od jídelny po pracovnu

Stoly z masivu jsou pevné, bytelné a vydrží po několik generací. Masivní stůl inspirovanými jednoduchými pravoúhlými liniemi nachází své uplatnění takřka ve všech typech interiéru.


Chlouba obytné zóny
Vhodně zvolený stůl z masivu se stane tichou dominantou obytné zóny, nehledě na to, v jakém stylu ji pojmene. My Vás zveme na návštěvu do moderního interiéru pojatého v nadčasovém duchu. Všimněte si, jak krása masivního dřeva vyniká ve spojení s bílým nábytkem a textilními doplňky. Matné sklo zmírňuje přechod mezi bílou a přírodním odstínem tmavého dřeva. Masivní stůl a rám plazmové obrazovky spojuje nenápadná jednotící linie.


Různorodost povrchových úprav
Přírodní provedení masivního nábytku v žádném případě neprotiřečí barevné variabilitě. Masivní stoly se vyrábějí z mnoha druhů různě zbarvených dřevin, například dub, buk, bříza, borovice, akácie, teak a mnoho dalších. Navíc si můžete vybrat z několika povrchových úprav.


Stoly do pracovny
Pořádný bytelný stůl z masivu oceníte také v domácí pracovně. Kombinace přírodních materiálů, dřeva a kovu je pro zdravé a komfortní pracovní prostředí ideální. Do kanceláří se často používají zdařilé imitace masivních stolů.

Kam dál?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze