Úvod

Stěhujete slona nebo klavír? Víme, na koho se obrátit.

Měníte starý domov za nový a lámete si hlavu s tím, jak přestěhovat veškeré vybavení své domácnosti včetně těžkých břemen, jako je třeba klavír? Obraťte se na tým profesionálů, kteří zvládli přestěhovat i Armádu České republiky.


Stěhování včetně těžkých břemen
Přestěhovat vybavení bytu jako ratanový nábytek, matrace, anebo knihy uložené v krabicích od banánů je poměrně snadné, ale co když potřebujeme přestěhovat těžká břemena, například kuchyňskou linku, trezor, nebo klavír? Ani to není problém, ovšem musíme se obrátit na firmu, která tento úkol zvládne. Společnost Stěhování Praha zajišťující stěhování těžkých břemen až do hmotnosti 42 tun úspěšně přestěhovala celou Armádu České republiky. A uznejte sami, stěhování klavírů je ve srovnání se stěhováním tanků úplná hračka.



Jak stěhování probíhá
A jak stěhování probíhá? Stěhování těžkých břemen vždy probíhá s důrazem na povahu břemene a jeho finanční hodnotu, dále na statické posudky i na patro, kde se předmět doličný nachází. Samotný proces stěhování začíná osobní schůzkou se zákazníkem. Na této schůzce se naplánují přesné postupy a aplikace vhodných manipulačních postupů. Především v případě cenných kusů nábytku, klavíru, piana nebo křídla, se maximálně zohledňuje šetrnost celého procesu.



Hudební nástroj je nejprve zabalen do ochranného obalu, poté přepraven na novou adresu, a nakonec vyložen a vynesen až na místo určení. Komplexní stěhovací služby přitom provádí tým zkušených pracovníků Stěhování Praha. V případě potřeby ho neváhejte kontaktovat.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze