Úvod

Moderní tapety do ložnice interiér přirozeně zkrášlí

Většinu svého volného času trávíme v posteli. Tak proč si ho nezpříjemnit krásnými stěnami? Moderní tapety do ložnice interiér přirozeně zkrášlí a dodají mu na osobitosti. Stačí jen vybrat motiv, v jehož společnosti se nám bude příjemně odpočívat.


Královská zlatá
Zlatá je barvou králů a vítězů. Tak proč svému spánkovému království nedopřát zlatou tapetu? Ve spojení s tmavě hnědou podlahou působí příjemně teplým a decentním dojmem. A vysoká luxusní postel dotvoří honosný interiér.



Osvěžující modro fialová
Chladná modrá a fialová působí osvěžujícím a uklidňujícím dojmem. Stejně jako opakující se proužkovaný motiv. Pruhované moderní tapety v těchto barevných odstínech jsou proto ideální do ložnice.



Černo bílé pokukování

Také kombinace černé a bílé může působit optimistickým dojmem. Chce to jen zvolit veselý vzor. Třeba černobílá oka, která po Vás budou hned po probuzení rozpustile pokukovat.



Decentní vzor doplní Art Deco

Decentní vzor na bílém podkladě vnese do ložnice nádech luxusu. Romantickému podkrovnímu interiéru v populárním stylu Art Deco neobyčejně sluší.



Temné baroko
Černá tapeta sama o sobě působí poněkud pesimistickým dojmem, proto bychom ji měli použít pouze na jednu ze stěn a celkovou náladu v interiéru odlehčit bílými nebo stříbrnými prvky.



Nadčasový proužek
A nesmíme zapomenout ani na nadčasovou klasiku. Zlatobílý proužek příjemně zútulní každou ložnici. Nezávisle na jejím stylu.



Jak vidíte na fotografiích, moderní tapety do ložnice se obyčejně nelepí po celé ploše, ale používají se k oživení jedné nebo dvou stěn. A jakým tapetovým motivem oživíte svou ložnici Vy?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze