Úvod

Spojení moudrosti Východu a praktičnosti Západu v interiéru

Pohoda, klid, harmonie. Také podvědomě tušíte, že tato tři slova představují tři základní stavební kameny spokojeného domova, ale nedokážete jimi svůj obytný prostor naplnit? Nechte to na odbornících. V bytovém studiu VARIÉTÉ Design Vám velmi rádi pomohou se zařizováním libovolného interiéru.


Na domově záleží
Domov je pro každého z nás tím nejdůležitějším prostorem na celém světě. Jedinečným relaxačním místem, kde máme své soukromí a pocit bezpečí. Místem, kde se scházíme se svými nejbližšími, a kde čerpáme novou energii do života. Aby náš domov mohl plnit všechny tyto funkce, je důležité, abychom jej správně zařídili.

harmonicky detsky pokoj

Prostor naplněný harmonií
Při zařizování interiéru není klíčový pouze vzhled a kvalita zvolených zařizovacích předmětů, ale především to, aby daný prostor působil harmonickým dojmem jako celek. Protože málokdo z nás dokáže vytvářet harmonické interiéry, a zároveň všichni toužíme po spokojeném domově, čím dál více majitelů domů a bytů vyhledává služby bytových architektů.

jidelna a kuchyne ve francouzskem stylu

Moudrost Východu a praktičnost Západu
Specialisté z interiérového studia VARIÉTÉ Design, kteří jsou známí svou neobyčejnou schopností vytvářet interiéry lahodící duši, ve svých návrzích usilují o vyvážené propojení dvou světů, moudrého Východu vycházejícího z filosofie Feng Shui a praktického Západu, který je známý svou zálibou v komfortních řešeních. Výsledkem jsou moderní harmonické interiéry, ve kterých se cítíme příjemně, a zároveň nám zde nechybí dostatek pohodlí.

pansky pokoj

Stačí jediná konzultace
Využití přírodních materiálů, úzká spolupráce s klienty, individuální přístup založený na vstřícnosti a lidskosti, pohoda a otevřenost, mnohaletá praxe a zkušenosti, komplexnost služeb (od vstupní konzultace až po finální návrh), to jsou hlavní atributy tvorby studia VARIÉTÉ Design, díky které se zkvalitnilo životní prostředí desítek spokojených zákazníků. Využijte jeho služeb také Vy. Už jediná konzultace může kvalitativně změnit celý Váš život.

logo VARIETE
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze