Úvod

Rolety do oken či japonské stěny zkrášlí váš domov

Hledáte způsob, jak si stylově zútulnit bydlení a zároveň elegantně ochránit své soukromí? Interiérové rolety, žaluzie a japonské stěny vám pomohou zkrášlit váš domov a spolehlivě vás ochrání před sluníčkem i před zvědavýma očima sousedů!


Moderní interiérové rolety
Látkové interiérové rolety právě zažívají svůj velký comeback, vyrábějí se z velmi kvalitních materiálů, v osmi provedeních, a v neuvěřitelně široké barevné škále čítající 120 odstínů. Lze je využít jak pro zastínění, tak pro úplné zatemnění klasických i střešních oken.

Základem je hliníková konstrukce, materiál s obsahem skelného vlákna, které je odolné vůči propustnosti slunečního záření. A co víc, moderní textilní rolety dokonce obsahují také UV filtry. Tyto sympatické, krásné a pohyblivé součásti interiéru zabraňují slunečním paprskům pronikat do místností a ochrání Vás tak před nežádoucím oslněním.

Nebo je libo pořídit si naprostý hit dnešní doby? Vsaďte na římské rolety vysoce dekorativního charakteru. Římská roleta (zdrobněle roletka) se skládá směrem vzhůru. Její látka vytváří vodorovné pravidelné sklady, čímž vzniká efekt řasení. Díky tomuto originálnímu způsobu skládání dokážou římské interiérové rolety dodat každé místnosti nezvykle útulnou atmosféru.

         Imedium s.r.o.  - obrázek


Populární žaluzie do oken
Máte rádi žaluzie? Jak by také ne, vždyť patří mezi nejrozšířenější a nejoblíbenější stínící prvky. Díky nim nemají zvědavé pohledy zvenčí nejmenší šanci. 

A v čem spočívá jejich hlavní výhoda? Bezesporu v tom, že umožňují snadnou a plynulou změnu či regulaci stínícího účinku. Všechny typy žaluzií se vyznačují nenáročnou údržbou, dlouhodobou funkčností i životností. Můžete si je pořídit v různém provedení i materiálech, včetně dřevin. K dispozici máte velmi širokou barevnou paletu nejrůznějších odstínů.

Chcete jít s dobou? Aktuálním módním trendem jsou vertikální žaluzie. Hodí se všude, kde potřebujete zakrýt či zastínit větší plochy. Technologický vývoj se však nezastavil ani u horizontálních žaluzií. Pokud se pro ně rozhodnete, jistě oceníte velmi rychlou a snadnou montáž a možnost provedení mezi skla. Vybrat si můžete hliníkové, dřevěné, nebo třeba bambusové.

Na střešní okna a atypické typy oken vám doporučujeme použít dekorativní žaluzie plisé. Své uplatnění nacházejí například v zimních zahradách a všude tam, kde nelze instalovat jiné typy žaluzií.

Japonské stěny jsou in
Přejete si ozvláštnit Váš interiér? Využijte posuvné japonské stěny! Tito originální zástupci stínící techniky se postarají o světlenou pohodu vašeho domova, stejně jako o optické rozčlenění větších obytných zón. Japonské stěny mohou být náhradou například za klasické zděné dělicí příčky.

Japonské stěny jsou oblíbené především v moderních bytových domech či střešních nástavbách. Každá příčka se skládá z jednotlivých látkových panelů, které se posunují na vodící liště. Látka je připevněna v horní části posuvné hliníkové lišty AL profily. Panely lze pomocí ovládací šňůry shrnovat buďto od středu, nebo celkově na levou či pravou stranu. Japonské stěny se pyšní elegantním designem, snadnou a rychlou montáží a jednoduchou obsluhou. 

         Imedium s.r.o.  - to je moderní internetová agentura se širokým spektrem marketingových a reklamních služeb.

Kompletní stínící technika pro optimální pohodu Vašeho domova
Pokud potřebujete pomoci s volbou té správné sluneční clony pro optimální pohodu vašeho domova, můžete využít nabídky společnosti Rolrols, která se specializuje na kompletní dodávky stínící techniky. Její interiérové rolety, žaluzie, japonské stěny a další výrobky vás ochrání před sluncem, sníží nežádoucí tepelné ztráty, a navíc elegantně doplní váš bytový interiér či exteriér.

Pokud vás zaujaly některé z prvků moderní stínící techniky, neváhejte si je naživo prohlédnout v největší vzorkové prodejně společnosti Rolrols na Praze 6. Chcete interiérové rolety, japonské stěny nebo cokoliv jiného raději vybírat prostřednictvím internetu? V tom případě navštivte webové stránky www.rolrols.cz.

Jestliže budete chtít poradit s výběrem, neváhejte kontaktovat společnost Rolrols na bezplatné lince 800104010 a objednat si nezávaznou, bezplatnou návštěvu odborníka, který Vám poradí, vše zaměří a vypracuje Vám nabídku. A to po celé ČR nezávazně!

www.rolrols.cz


Kam dál?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze