Úvod

Markýzy a pergoly STOBAG zpříjemní Váš odpočinek

Také za hezkého počasí rádi odpočíváte na své terase s výhledem do zahrady? Výsuvné clony zpříjemní Váš odpočinek za teplých slunečních dnů, neboť Vám poskytnou dokonalou ochranu před sluncem. Řídící automatika se postará o dokonalý komfort ovládání.


Markýzy a pergoly STOBAG představují velice praktické řešení, jak ochránit svou terasu před žhavými slunečními paprsky. Co si jejich spokojení majitelé vedle výborných užitných vlastností nejvíce pochvalují, to je krásný vzhled výrobku po mnoho a mnoho let. Je také velmi příjemné přidat si k ovládání řídící automatiku, a získat tak vysoce komfortní automatizované sluneční clony. Jako příklad si uveďme větrnou nebo sluneční automatiku. Větrné čidlo stáhne clonu v případě silného větru, zatímco sluneční automatika clonu vysouvá dle intenzity slunečního svitu.
 
 Elegantní markýza Select.

Vyberte si model svým potřebám na míru

V portfoliu markýz a pergol STOBAG najdete mnoho různých modelů. Díky tomu zde jistě najdete řešení, které bude nejvíce vyhovovat Vašim potřebám. Záleží na preferovaném způsobu montáže, na velikosti zastíněné plochy, atd. Velké oblibě se těší elegantní clona Select, kterou lze namontovat na zeď, strop, i dřevenou konstrukci. V moderní bytové architektuře nejlépe vynikne kazetová clona Casabox nebo Tendabox. Elegantní kastlík hranatého či oblého tvaru dokonale ochrání látku. Na větrných místech nebo terasách ve vyšších patrech se osvědčilo PEGOLÍNO, které zaručuje zastínění během celého dne a také chrání terasu před deštěm.
 
  MarkýzaTendabox.

Záruka na všechny systémy činí 60 měsíců.
  
  Pergola PEGOLÍNO.

Nechte si vypracovat nabídku zdarma

Začali jste uvažovat o tom, že si některý z těchto praktických výsuvných systémů pořídíte? Nechte si zdarma vypracovat nabídku. Bude hotová do tří dnů, a pokud Vás zaujme, firma Plas se postará o kompletní servis včetně bezplatného zaměření. Vzhled látky i barvu konstrukce si rovněž vyberete v pohodlí Vašeho domova, a to z velice pestrého vzorníku látek a barevných konstrukcí RAL. Více o možnostech, jak si zpříjemnit svůj odpočinek, najdete na internetových stránkách www.plas.cz.


Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze