Úvod

Romantické stylové kuchyně inspirované Toskánskem a venkovem

Pokud Vám připadá interiér moderní minimalistické kuchyně poněkud neosobní, prohlédněte si naše stylové kuchyně, které se inspirovaly slunným Toskánskem a vlídným country stylem.


Oblíbený toskánský styl
Pokud ve Vás dřímá romantická duše a je Vám blízké prostředí italského venkova, můžete se při zařizování své stylové kuchyně inspirovat slunným Toskánskem. Toskánský styl bydlení je známý svou jednoduchostí, funkčností a pohodlím. Nábytek se většinou pyšní středně tmavými odstíny přírodního dřeva, jako je například hrušeň. Na podlahu patří dlažba, která dobře vypadá, snadno se udržuje a v horkých dnech příjemně chladí. Obkladům vévodí keramika, anebo kámen, který dodává interiéru na autenticitě. Digestoř často bývá dekorativním prvkem. 



Venkovská idylka
Není pravda, že by se kuchyně zařízená v rustikálním duchu hodila pouze na venkov. Když svou kuchyni v městském bytě pojmete jako hřejivé srdce domova s atmosférou venkovské idylky, budete zde rádi trávit svůj volný čas. A z obyčejných domácích prací se stane příjemná duševní relaxace. Vzhled přírodního dřeva se Vám nikdy neokouká. Smetanově bílá interiér příjemně prosvětlí a naplní optimismem. Interiér sjednotí působivé detaily, jako jsou například stylové úchyty a nerezové prvky.


Přečtěte si také

Foto: www.kuchyne-praha.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze