Úvod

Oblékněte židlím a křesílkům slavnostní kabátek

Vlastníte restauraci, konferenční či zámecké prostory? Pořádáte svatební obřady či hostiny? Nebo se chystáte pozvat rodinu a přátele na vlastní svatbu? Pokud chcete, aby měli hosté krásné vzpomínky na návštěvu a důležité události s ní spojené, dekorujte své prostory a nábytek v nich. Přinášíme inspirativní tip, jak zútulnit a nazdobit židle nebo křesílka.


Elegantní a univerzální potahy
Určitě Vás zaujmou na první pohled. Lesklé saténové potahy na židle. Bojíte se, že na Vaše židle potahy nepůjdou? Žádný strach, použití je univerzální a hodí se na jakýkoliv typ židle či křesílka s opěradlem! Potah má rozměr 110cm x 140cm, navlékne se na židli a vzadu se uváže mašle/uzlík. Výška židle může být o velikosti 89-96cm, sedadlo 40-44cm, výška nohy židle 42-46cm. Potah jednoduše stáhnete dekorativním uzlíkem více či méně dle velikosti židle. Náš tip: Uzel lze dále přizdobit barevnou mašlí, květinou či bižuterií.

slavnostni potahy na zidle

Pratelné a příjemné na dotek
Další výhoda potahů na židle spočívá v možnosti opakovaného praní v pračce (na 30°C) a žehlení, takže na další událost budou potahy opět připraveny. Potahy jsou také velice příjemné na dotek, a proto se v nich budou všichni cítit jako v bavlnce. Tkanina saténu se vyrábí z přízí přírodního hedvábí, polyamidu, polyesteru apod. Jen pro zajímavost, celková výroba této látky se v posledních desetiletích zvýšila takřka o 80%.

potahy na zidle

Praktické a dostupné pro každého
Nespornou předností saténové tkaniny je i vysoká odolnost na světle a poměrně rychlé schnutí po vyprání. Dalším velice příznivým faktorem je dostupná cena pro každého. Chcete, aby se u Vás návštěva cítila jako doma? I ji zcela nadchnou saténové potahy, protože mohou sloužit i pro jiné významné události a nejen jako svatební potahy! Užívejte si všechny důležité chvíle se vší parádou!
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze