Úvod

Řekněte dost špatně vychlazenému vínu. Pořiďte si domácí vinotéku Dunavox.

Pokud jste milovníkem dobrého vína, jistě oceníte, když je lahev vámi vybraného bílého nebo červeného vychlazená na ideální teplotu. Jenomže jak toho docílit? Ve sklepě i venku je momentálně až moc chladno a v ledničce je zase konstantní teplota, takže ani to není to pravé. Přeci jen – šunka a víno vyžadují poněkud jinou teplotu. My však známe řešení. S domácí vinotékou Dunavox bude vaše víno vždy vychlazené na tu správnou teplotu, ať je venku mínus deset nebo čtyřicet.


Už se vám někdy stalo, že jste si koupili láhev skvělého vína, ale nakonec jste zažili zklamání kvůli jeho nesprávné teplotě? Co může být horšího než teplé bílé nebo příliš studené červené? Domácí vinotéka vám pomůže, abyste se do budoucna těmto nepříjemným momentům vyhnuli a vychladili si svá oblíbená vína přesně na takovou teplotu, jakou vyžadují.

Chladnička i vkusný doplněk

Říkáte si, že je zbytečné, aby u vás doma stála chladnička na víno? Proč se ale nenechat trochu rozmazlit? Vinotéky Dunavox nabízí nejen dokonalý způsob, jak profesionálně uskladnit vína, ale navíc v domácnosti působí i velmi esteticky, takže jako bonus získáte skvělý bytový doplněk.  Vzhledem k velmi široké nabídce si na své přijde opravdu každý. Ať už hledáte menší model pro uskladnění několika lahví či soukromé sbírky, nebo potřebujete uskladnit větší počet lahví. Najdete zde modely, které jsou určeny pro volné stání, stejně jako ty, které mohou být zabudovány.



Pokročilé technologie za rozumnou cenu

Značka Dunavox se výhradně věnuje výrobě vinoték, což se velmi pozitivně odráží i na kvalitě výrobků. Kromě toho je také největším prodejcem vinoték v Evropě. Pokročilé technologie jako je antivibrační kompresor, uhlíkový filtr, regulace vlhkosti, možnost dotápění v případě poklesu okolní teploty a další (které známe například od značky Liebherr) jsou samozřejmostí i u značky Dunavox, ovšem za rozumnější cenu a v neotřelém designu.

V České republice se ročně prodá více než 2000 kusů domácích vinoték Dunavox, díky čemuž vám může firma Dunavox nabídnout špičkový servis a zázemí.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze