Úvod

Objevte komfort nové matrace Vegas Exkluziv

Jste nároční, pokud jde o Vaše pohodlí při spánku? Dopřejte si komfort matrace, na které spí opravdoví spánkoví gurmáni. Nová vysoká matrace Vegas Exkluziv si Vás získá svým neobyčejným komfortem.


Zadáno pro náročné
Pokud se nespokojíte s jen tak obyčejnou matrací, Vaší pozornosti by rozhodně neměla ujít nová vysoká matrace Vegas Exkluzív Model 15 - Konstruktor, novinka, která má v České republice svou premiéru. Jedná se o matraci výjimečné kvality, která je zárukou maximálního pohodlí při spánku. Její tajemství spočívá v samotné konstrukci. Základ představuje exkluzivní taštičkové jádro Multipocket X1000 s výškou 20cm a počtem pružinek 500ks/m2. Dalšími komponenty jsou kokosová deska, paměťová pěna, latex a potah z látky na bázi přírodního hedvábí a bambusu.



Matrace na přání
Ovšem pozor, z materiálů, jako je přírodní kokosová deska impregnovaná latexem, latexová deska s hustotou 65 kg/m3, anebo moderní paměťová pěna Vegaflex PRO©, si můžete sami vybrat. Zvolit lze také výšku, matrace může být vysoká až 36 cm. A pokud jste opravdu nároční, jistě Vám bude lichotit zlatistý potah s hedvábným vláknem. Záleží jen a jen na Vás. Matraci Vegas Exkluziv si můžete nechat zhotovit přímo pro sebe na zakázku a usínat každý večer s vědomím, že odpočíváte na skutečném originálu. Jak vidíte, matrace Vegas Exkluziv je skutečně výjimečná, tak proč si ji nedopřát?

Matraci Vegas Exkluziv Model 15 – Konstruktor zakoupíte v e-shopu nebo v prodejnách matrací Vegas, kde najdete také širokou paletu kvalitních matrací pro méně náročné zákazníky.

www.matrace-vegas.cz

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze