Úvod

Pořiďte si vlastní dům i s nulovou hotovostí

Jsme mladí, jsme zamilovaní, bydlíme spolu již nějaký čas a plánujeme i nadále společný život, společnou budoucnost. Nechceme však platit drahý pronájem malého bytu. Chceme vlastní dům. Bohužel, i když jsme oba zaměstnáni, nemáme našetřeno příliš mnoho peněz.


Ptáte se, jak tedy můžeme vůbec pomýšlet na stavbu vlastního domu? Kde bereme tu drzost chtít dům bez našetřených peněz, když vám se to nepovedlo? Jistě by se to povedlo i vám. Jenom jste neměli ty správné informace. My jsme si je našli a teď jdeme do toho. Na náš nový dům se již těšíme. Na koho jsme se obrátili? Na firmu Ekonomické stavby.

Její specialisté vyvinuli program přesně pro takové lidi, jako jsme my. Jsme mladí, perspektivní, ale na stavbu domu nemáme dostatek peněz. Lépe řečeno téměř žádné.

Program se jmenuje NULOVÁ HOTOVOST. Znamená to, že celá stavba domu bude financována z bankovního úvěru.

Klient může mít například 170.000,- korun a pak využije program Mladá rodina, nebo nemá ani tyto prostředky a potom je nutno nahradit je malým doplňujícím úvěrem. K tomu se úspěšně používá stavební spoření, nebo krátký překlenovací úvěr.

Tento způsob financování se stal v krátké době velmi vyhledávaným hitem mezi mladými lidmi toužícími po vlastním rodinném domě. I když je tento způsob financování stavby domu náročnější, než při vlastnictví nějaké větší hotovosti, můžeme vám ho vřele doporučit, neboť je to skvělá příležitost investovat do své budoucnosti. Firma Ekonomické stavby má s tímto programem velmi dobré zkušenosti. Její specialisté jsou na tuto možnost financování připraveni.

Program NULOVÁ HOTOVOST počítá s přemýšlivými mladými lidmi ochotnými investovat do své budoucnosti a je jim rád nápomocen. Radost mladých lidí ze získání nového krásného domu je potom pracovníkům Ekonomické stavby odměnou.

       

Proto, abyste získali přehled o námi nabízených rodinných domech a v klidu domova si je mohli prohlédnout, správně se rozmyslet a dobře si vybrat, nabízíme vám možnost zaslání tištěného katalogu. Formulář pro zaslání našeho tištěného katalogu rodinných domů naleznete na naší internetové adrese: www.ekonomicke-stavby.cz.

Kdo je firma Ekonomické stavby?
Firma Ekonomické stavby byla založena v roce 1998 a od začátku se specializuje na výstavbu zděných rodinných domů. Jejím cílem je zpřístupnit bydlení ve vlastním rodinném domě co nejširšímu spektru lidí. Od začátku se zaměřuje na kvalitu a šíři služeb. Její široká nabídka začíná přípravou individuálního projektu, pokračuje vyřízením stavebního povolení a zajištění co nejvýhodnějšího financování a samozřejmě samotnou realizací stavby, přesně podle dohody s klientem.

Firma Ekonomické stavby
patří opakovaně již několik let mezi nejstabilnější firmy na českém trhu. Letos firma v žebříčku ČEKIA Stability AWARD získala certifikaci AA. Tento ukazatel poskytuje všem zájemcům, kteří se zajímají o služby ES, nezávislé hodnocení finanční i nefinanční bonity firmy. Toto hodnocení vyjadřuje momentální stav firmy, její finanční situaci a to včetně predikce rizika hodnocení úpadku firmy

Každý rok znovu je firma hodnocena na desetistupňové škále. Nejlepší možné ohodnocení je AAA. Naše firma ES získala v letošním roce hodnocení AA. To je vynikající známka.

Toto ocenění je pro naši firmu velmi zavazující i pro další roky.

Průběžně se snažíme naše budoucí a potenciální klienty informovat o všech novinkách a možnostech, jak dobře, kvalitně a ekonomicky s naší firmou postavit váš dům, který jste si vybrali. Z tohoto důvodu se pravidelně každoročně účastníme stavebního veletrhu FOR ARCH.

Těšíme, že i Vy se stanete našimi spokojenými klienty.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze