Úvod

Proměňte své bydlení: S ONA DNES… dýhované dveře nyní se slevou 15 %!

Originální dýhované dveře nejen vkusně doladí váš domov, ale také vám budou sloužit celý život. Potřebuje vaše bydlení změnu a kvalitní řešení? Slevová akce s ONA Dnes je skvělou příležitostí, jak vybrat dýhovaný komplet dveří i se zárubněmi se slevou 15 %! Kromě toho nabízí SkyGarden i bezpečnostní dveře od Sapeli za super cenu!


V nabídce naleznete desítky druhů dřevin z celého světa. Od těch tradičních jako je buk, dub, javor či ořech, až po exotické dřeviny jako mahagon, wenge či eben. Interiérové dveře Sapeli nyní pořídíte kompletně se slevou 15 % a k tomu možnost objednat za stejnou cenu také dveře v prodloužené výšce 210 cm. Vyberete si z téměř 40 různých druhů dýhy. Dýhované vnitřní dveře Sapeli chrání čtyři vrstvy UV laku, díky nimž jsou vysoce odolné a snadno se udržují. Každé dveře jsou přitom originál. Barvu a kresbu jednotlivých dveří tvořila příroda!

dyhovane dvere Sapeli

Zároveň můžete pořídit bezpečnostní dveře Sapeli nové generace RC3 GOLIAS za super cenu! Nabízejí masivní smrkový rám o tloušťce 67 mm, výplň z plné dřevotřísky a jejich výhodou je dokonalá zvukotěsnost 43 dB. Chrání nejen před zloději, ale také před kouřem či zimou.

nakupy ona dnes

Slevový kupon Sapeli akce si můžete stáhnout na Ona.idnes.cz. Kupon platí až do 30.6.2018 a uplatníte ho v 86 prodejnách po celé České republice! Více na Ona.idnes.cz.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze