Úvod

Proč by baterie nemohly být černé?

Přestože je černá barva považována za synonymum elegance, v koupelnách ji příliš často nenajdeme. A to dokonce ani na doplňcích, jako jsou vodovodní baterie. Pokud patříte mezi příznivce neotřelých řešení, možná si říkáte, že je to škoda.


Exkluzivní tmavá řada
Totéž si myslí také designéři baterií Waterfall, kteří navrhují luxusní vodovodní baterie, a připravili proto pro náročné zákazníky kompletní řadu tmavých vodovodních baterií a dalších doplňků. Série baterií, které svým elegantním vzhledem smyslně zaplují do každé koupelny nezávisle na jejím zařizovacím stylu, obsahuje také klasické i podomítkové sprchy, roháčky a sifony ve stejné barvě. Pokud si tedy budete přát, můžete svou koupelnu pěkně designově sjednotit.

tmave vodovodni baterie v designove koupelne

Výjimečnost na první pohled
Tmavý povrch baterií z olejem gumovaného bronzu pyšnící se temně vínovým nádechem dodá každému interiéru na výjimečnosti. Designové vodovodní baterie Sole vyrobené z masivní mosazi patří mezi prvky, které jsou malé svou velikostí, ale velké svým pojetím. Není divu, že se tyto černé vodovodní baterie stávají čím dál více oblíbenými také v kuchyních, ať už v moderních, anebo pojatých v retro stylu. Co vedle nevšedního vzhledu rovněž oceníte, je snadná údržba. Díky dobré krycí schopnosti vyžadují tmavé baterie výrazně méně péče než klasické.

cerna vodovodni baterie a prislusenstvi

Luxus v chromu
Z nabídky baterií Sole si vyberou i ti, kteří nedají dopustit na osvědčenou chromovou klasiku. V kombinaci s barevným keramickým umyvadlem, které může být i černé, vykouzlíte luxusní koupelnu, kterou Vám bude každá návštěva závidět.

nerezova designova baterie

Milí čtenáři, také se vám líbí toto neotřelé vybavení koupelny? Potom navštivte internetový obchod www.water-fall.cz nebo přímo www.waterfall-products.cz. Přejeme vám příjemné nakupování.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze