Úvod

Při výběru matrace nešetřete na kvalitě

Staré dobré moudro, že kvalitní matrace je základem zdravého spánku, a proto se na ní nevyplácí šetřit, známe všichni. Pokud vybíráte matraci, na kvalitě rozhodně nešetřete. Nekvalitní levné matrace bývají častou příčinou zdravotních obtíží, především bolestí hlavy a krční páteře. Ušetřit však můžete na ceně, když využijte výhodných nabídek typu matrace v akci.


Kvalitní matrace za dobré ceny
Kvalitní pěnové matrace za výhodné ceny má nyní v nabídce specializovaný e-shop www.ProSpanek.cz, v jehož bohatém sortimentu najdete také matrace TEMPUR, matrace z bio pěny, latexové matrace nebo pružinové matrace a mnoho dalších. Protože pro každého je vhodný jiný typ matrace, a vybrat optimální řešení není pro neznalého člověka snadné, při výběru matrace zde kromě šíře sortimentu a příznivých cen rovněž oceníte kvalifikované poradenské služby. Pro individuální potřeby spánku jsou jako stvořené matrace z líné pěny.

matrace z line peny

Matrace z líné pěny mají vynikající ortopedické vlastnosti
Oblíbené ortopedické matrace vyrobené z tzv. líné pěny jsou známé svými vynikajícími užitnými vlastnostmi. Líná pěna představuje unikátní materiál, který mění svou tvrdost v závislosti na teplotě, a dokáže se tak během spánku dokonale přizpůsobit anatomii lidského těla. Matrace se pomalu (líně) vrací do svého původního stavu, aniž by vytvářela nežádoucí protitlak. Právě díky absenci protitlaku matrace stabilizuje tělo v optimální poloze pro spánek. Výsledkem je, že se uživatelé matrace z líné pěny během noci méně často otáčejí, a klidněji spí. Matrace z líné pěny je ideální také pro dlouhodobě nemocné, neboť svým složením předchází vzniku proleženin.

masivni postel Venezia

Kvalitní matrace a postel – záruka zdravého spánku
Kvalitní a vhodně zvolená matrace je zárukou zdravého a pohodlného spánku pouze ve spojení s kvalitní postelí. Proto v internetovém obchodě www.ProSpanek.cz najdete kromě matrací také postele mnoha typů, materiálů i provedení. Tradiční masivní postele ve stylovém moderním designu, oblíbené čalouněné postele, komfortní vysoké postele pro náročné, stejně jako válendy. Vyberte si tedy ke své matraci také svou postel snů. A pokud si své spánkové království teprve zařizujete, nezapomeňte ani na noční stolky a lůžkoviny.

Přejeme Vám dobrou noc a ať jsou Vaše sny co nejkrásnější!
logo ProSpanek.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze