Úvod

Podzimní inspirace pro Vaši podlahu

Podlaha je jedním z nejdůležitějších prvků každého bydlení. Volba jejího designu významně ovlivňuje vzhled interiéru, stejně jako exteriéru. Využijte podzimní akce a zkrášlete vnější tvář svého domu z krásných dlažeb SEMMELROCK.


Dlažba domům sluší

Terasa, chodníček, garážové stání i zpevněná plocha pod pergolou mají jedno společné. Potřebují odolnou podlahu, která stylově dotvoří exteriérovou část našeho obydlí. Venkovní dlažba SEMMELROCK vyladěná v nádherných přírodních odstínech sluší jak moderním novostavbám, tak klasickým domům s mnohaletou historií. Díky pestré paletě různých variant můžete dlažbu dokonale sladit se svou domovní fasádou i okolím domu.
Pojďme tedy do této palety společně nahlédnout:

dlazba Suprema sedocerna

Suprema kombi: Nechte se okouzlit

Svými stínovanými barvami okouzlí tato reliéfní dlažba každého. Právě proto také patří Suprema kombi mezi nejžádanější z variant. V nabídce je oblíbená šedočerná stínovaná a novinka v podobě bílohnědočerné kombinaci.

dlazba Country bilocervenocerna

Country kombi: Pro každý styl stavby

Jednoduchý moderní design venkovní dlažby Country kombi příjemně dotvoří každý dům nezávisle na stavebním stylu. Líbí se Vám více bíločervenočerná nebo žlutočervená?

dlazba Citytop bilovinova

Citytop Elegant kombi: Víno nebo kakao?

Je libo víno nebo raději kakao? Záleží na každém z Vás, krásné jsou oba odstíny. Bílovínový i kakaovopískový naplní Vaše bydlení neobyčejně útulnou atmosférou. Ne náhodou patří dlažba Citytop mezi nejoblíbenější.

Domino kombi: Pro útulný domov

Jedinečný pocit útulného domova vnese do Vašeho okolí dlažba Domino. Stačí jen položit a prostor se změní k nepoznání.

dlazba Domino triomix podzim
Náš tip: Novinka Triomix podzim


Rhodos Elegant kombi: Nadčasová elegance

Nadčasová elegance, kterou se budou pyšnit majitelé domu po celé generace, to je Rhodos Elegant kombi, dlažba vyvedená v šedočerné (úvodní foto) a červenočerné variantě.

Podzimní sleva až 20 %

Na všechny výše zmíněné produkty můžete díky podzimní akci, která platí do 17. října 2014, získat slevu ve výši až 20 %.

palisada mini

Praktické doplňky: Palisády mini

A protože při realizaci zpevněných ploch v praxi často narážíme na nejrůznější technické překážky, vztahuje se podzimní akce také na Palisády mini, které Vám je pomohou elegantně vyřešit. Na výběr máte z šedé, nebo červené barvy.

Návrh zdarma

Zaujaly Vás naše inspirativní tipy a přemýšlíte o tom, který z nich bude Vašemu bydlení nejlépe slušet? Nebo už máte svého favorita a snažíte si představit, jak bude vypadat okolí Vašeho domu po provedení pokládky? Nechte si vypracovat grafický návrh zdarma. Stačí jen poslat e-mail na adresu navrhy@semmelrock.com v SEMMELROCK STEIN+DESIGN Dlažby, a.s. jej pro Vás mile rádi vytvoří v programu CAD.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze