Úvod

Poctivé české dveře pro Váš domov

Rádi byste svému interiéru dopřáli kvalitní dveře, které jej esteticky obohatí? Anebo hledáte spolehlivého dodavatele pro Vaše vstupní bezpečnostní dveře? Poctivé české dveře jsou zárukou nejen krásného vzhledu, ale i pečlivé volby materiálu a dokonalého řemeslného zpracování.


Spojení funkčnosti a dokonalého vzhledu
Dveře jsou nedílnou součástí každého interiéru, jehož vzhled pomáhají dotvářet. Výběr prvotřídních materiálů a dokonalé řemeslné zpracování je zárukou solidního vzhledu, spolehlivé funkčnosti, stejně jako dlouhé životnosti. Pokud chcete krásné dveře, které hodně vydrží, vsaďte na kvalitu českého výrobce www.novedvere.cz.



Račte si vybrat

Vybrat si zde můžete z mnoha materiálů, povrchů (levnější fólie či praktické lamino, moderní povrchy s výraznější reliéfní kresbou anebo lakované jakoukoliv požadovanou barvou), odstínů (aby se Vám podařilo dokonale sladit barevný odstín svých dveří se vzhledem svého interiéru, nechte si zaslat vzorky) i provedení. Klasické plné dveře jsou vhodné především do technických místností. Decentní prosklení příjemně odlehčí interiér obytných místností. Prosklené dveře se zajímavým dekorem interiér příjemně ozvláštní. V nabídce samozřejmě nechybí ani doplňky ke dveřím, jako jsou zárubně, kování, panty, lišty, anebo dekory či skla.


Využijte praktický průvodce
Že vybíráte dveře poprvé? Výběr dveří Vám usnadní praktický Průvodce výběrem dveří. Tento nástroj zároveň zajistí, abyste během výběru, ať už interiérových nebo vstupních, či požárních dveří, na nic důležitého nezapomněli. Důležité jsou nejen rozměry, ale také způsob otvírání, zda zvolit levé či pravé provedení a požadované funkce. Nedílnou součástí výběru dveří je samozřejmě volba designu, materiálu, povrchu, odstínu, atd. Samozřejmě, že pokud průvodce nepotřebujte, můžete vybírat rovnou z bohatého katalogu dveří.



Dveře bez starostí

Jestliže nepatříte mezi řemeslníky, kteří si dokážou montáž a veškeré související práce zajistit sami, jistě oceníte dodávku dveří včetně služeb, jako je zaměření stavebních otvorů, přesná výroba dveří i zárubní na míru a odborná montáž. Na Vás pak už zbudou jen příjemné starosti, jako je volba samotného designu.


Dveře pro Váš domov
Vyberte si z katalogu dveří nové dveře, které budou Vašemu interiéru nejvíce slušet. Díky široké paletě mnoha různých provedení a dekorů si na www.novedvere.cz jistě najdete ty pravé.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze