Úvod

CAG na veletrhu ForArch představilo letošní novinky dveří a zárubní

Největší tuzemský stavební veletrh je za námi a nutno říci, že byl úspěšný, zajímavý a v mnoha ohledech jedinečný. Už tradičně se konal v druhé polovině září v areálu PVA EXPO PRAHA v Letňanech, a pokud jste stánek CAG nenavštívili, přinášíme vám reportáž alespoň touto cestou.


CAG je český výrobce interiérových dveří a zárubní, vestavěných skříní a nábytku na míru. Na trhu funguje již od roku 1998 a každý rok se snaží svým zákazníkům přinášet inovace, které je osloví nejen kvalitou a designem, ale také svou funkčností. A kde jinde novinky představit než na veletrhu, na nějž každoročně zavítají desetitisíce návštěvníků.

Stánek CAG měl letos nový kabát a dopřál návštěvníkům přehlednější prezentaci výrobků. Z vystavených vzorových dveří v krásných nových dekorech návštěvníci nejvíce ocenili pinii šedou na modelu dveří Alumi Horizon a také eben africký, který byl vyvzorovaný na bezpečnostních vstupních dveřích Alumi Vertik.

novinky v sortimentu CAG

Kromě nových dekorů výrobce prezentoval rovněž dvě inovace týkající se zárubní. První je kompletní systém hliníkové zárubně pro posuvné dveře s garnýží a dorazovou nohou, který vypadá velmi elegantně a lze jej umístit téměř do jakéhokoli interiéru, a druhá je skrytá zárubeň pro otočné dveře od spolupracujícího dodavatele, společnosti Eclisse. Jde o unikátní řešení otočných dveří a zárubně, které díky naprosté integraci dveří do stěny vytváří jedinečný dojem neviditelných dveří. I otočné dveře tedy mohou být bezobložkové.

hlinikova zaruben

A v neposlední řadě je třeba zmínit skříň a policový systém Kubika, jež CAG na veletrhu prezentovalo. Jde nejen o designově, ale i funkčně zajímavé řešení úložného prostoru. Systém totiž umožňuje libovolné posouvání příček mezi jednotlivými policemi a díky tomu nabízí opravdu velkou variabilitu.

stanek CAG a veletrhu FOR ARCH

Pokud jste letos veletrh FOR ARCH nenavštívili a novinky výrobce CAG vás zaujaly, podrobnosti najdete na dverecag.cz, kde jsou k dispozici všechny další informace a kontakty na síť vlastních vzorkových prodejen, které fungují po celé republice.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze