Úvod

Teplo domova Vám zajistí KRBY TURYNA

Praskání dřeva, nespočet odstínů barev ohně, příjemné, hřejivé teplo. Přesně tak by se dala shrnout krása krbů, které se opět vracejí na výsluní. Pokud také pomýšlíte nad zútulněním vašeho obydlí, podívejte se na sortiment značky KRBY TURYNA. Díky bohatému sortimentu skandinávských a kanadských krbů máte možnost vnést si do bytu/domu nejen topné těleso, ale také romantiku a design. Z pestré nabídky si jistě vyberou vyznavači všech stylů.


Umělecká práce, moderní technologie, důraz na detail s precizností a dokonalým designem. Taky bychom mohli mluvit o značce Kanadské KRBY TURYNA. Krbová kamna, a krby jsou vyrobeny z kvalitních materiálů litiny či keramiky. Jak už tak bývá ve Skandinávských zemí, kde je chladné počasí, krby a kamna jsou vyrobeny tak, aby zajistily nejen romantický pohled do ohně, ale také uměly pořádně zahřát během studených večerů. Krbová kamna působí reprezentativním dojmem a navíc mají řadu předností, jako je například systém Aduro-tronic, který snadno reguluje přisávání vzduchu do kamen a tím zaručí až o 40 % nižší spotřebu. Pro lepší ochranu u otevřených krbů nabízí KRBY TURYNA zásuvné krbové vložky a krbová dvířka, u kterých je naprosto snadná montáž, nic se nemusí okolo krbu bourat, navíc zajistí úsporu paliva a pěkný vzhled.

krb Turyna v kuchyni

Pro krbová kamna a krbové vložky
KRBY TURYNA nabízí i příslušenství v podobě krbového nářadí a krbového koše na palivo, které se k sobě díky stejnému vzhledu báječně hodí. Za příznivou cenu si KRBY TURYNA můžete vylepšit interiér, zajistit teplo na chladné večery a ještě vtisknout interiéru neopakovatelné kouzlo.

krb Turyna v obyvacim pokoji

 
KRBY TURYNA se mohou pochlubit nejen dokonalým designem a skvělou kvalitou všech svých výrobků, ale i opravdovými odborníky na samotnou realizaci krbů. Detailně vypracují technické řešení, které případně upraví dle požadavků zákazníka. Celou práci zrealizují do posledního detailu, ale tím práce nekončí. KRBY TURYNA se pyšní doživotní zárukou!
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze