Úvod

Panelové posuvné stěny z krásných látek

Panelové posuvné stěny známé též jako japonské stěny, představují neobyčejně stylové řešení, jak nejen zastínit, ale také rozčlenit interiér. Právě díky své velké variabilitě použití patří panelové posuvné stěny mezi velmi populární interiérové doplňky.


Oblíbené stínící prvky
Panelové posuvné stěny patří mezi velice oblíbené prvky stínící techniky. Za tuto oblibu vděčí především svému modernímu a stylovému vzhledu. Panelové posuvné stěny se skládají ze svislých pásů dekorativních látek připevněných na posuvné profily. Látka může být uchycena na nosný profil pomocí suchého zipu či nacvakávací lišty. Na jednotlivé panely si můžete nechat natisknout vzor dle Vaší libosti a dotvořit také vzhled svého interiéru.


Kombinace barev posuvných látkových stěn
Bohatý výběr kvalitních textilií
Panelové posuvné stěny Bematech nás okouzlily svými krásnými látkami. Kolekce pro látkové a římské rolety Inside Combi Book a Inside Revolution nabízí obrovský výběr z mnoha barev, vzorů a stylů. Mimořádná kvalita textilií je zárukou dlouhé životnosti.

Volba různé intenzity zastínění
Výběr z různých materiálů umožňuje několik intenzit zastínění. Záleží na tom, zda potřebujete pouze zmírnit světlost místnosti, anebo ji zcela zatemnit. Látky se zatemňujícím efektem (známé jako black out látky) Vám poskytnou dokonalé zázemí ke spánku během dne. Oceníte je především v dětských pokojích, anebo v ložnicích.

Široká variabilita použití
Panelové posuvné stěny patří mezi prvky stínící techniky s nekonečnými možnostmi využití. Můžete je použít jako moderní alternativu klasických záclon a závěsů, rozčlenit jimi prostor a získat tak místnost navíc, anebo jimi také zakrýt zeď s vchodem.


Komplexní instalace panelových stěn

Dokonale technické řešení
Panelové posuvné stěny Bematech se mohou pochlubit nejen svým krásným vzhledem, ale také dokonale technickým řešením. Nový systém konzoly s kolejničkami je neobyčejně tichý a zaručuje vysoký komfort ovládání. Jednotlivé konzole můžete umístit vedle se a zastínit tak neomezeně široké plochy.

Možnosti ovládání
Posuvné stěny lze ovládat několika způsoby, a to tahem ruky, šňůrkou, tyčí nebo motorem. Volba způsobu ovládání záleží na druhu látky a její hmotnosti, stejně jako na tom, jak vysokou úroveň komfortu si chcete dopřát.


Japonské stěny v moderní pracovně
Motorizace pro vyšší komfort
Pro dokonalý komfort ovládání doporučujeme motorové ovládání, které nabízí několik variant, a to buď řízení pomocí vypínače, či rádiově dálkovým ovladačem. Náš tip: Sofistikované řešení Compact, mezi jehož přednosti rovněž patří velice příznivá cena.

Zatraktivněte svůj interiér
Dodejte svému interiéru atraktivní vzhled a vyberte si z nepřeberné palety krásných dekorativních látek z kolekcí Inside Combi Book a Inside Revolution. Panelové posuvné stěny, ale i mnoho dalších prvků moderní stínící techniky najdete na www.bematech.cz.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze