Úvod

Ovzduší plné nečistot nás ohrožuje nejen venku, ale i doma

O nečistotách ve venkovním ovzduší se toho napsalo i napovídalo hodně. Nejen v zimě je vzduch plný různorodých nečistot, které vdechujeme a ohrožujeme tak své zdraví. Jen málokdo si však uvědomuje, že nečistoty ve vzduchu naše zdraví ohrožují nejen venku, ale i doma.


Možná jste si ani vy až do této chvíle nepřipustili, že i vzduch u vás doma, kde si myslíte, že jste v bezpečí a naprosto zdravém prostředí, může pro vás představovat hrozbu. Vnitřní prostředí je totiž plné nečistot, o kterých možná ani nevíte.

Nedýchejte nečistý vzduch
Ruku na srdce: napadlo vás někdy zamyslet se nad tím, jestli je vzduch za dveřmi vašeho domova skutečně tak čistý a zdravý, jak si myslíte? Možná byste byli nemile překvapeni, jak daleko jste od pravdy. I vnitřní prostředí může obsahovat celou řadu nečistot - zmíníme například prach, pyl nebo spory plísní.
Dlouhodobý pobyt v takovém prostředí a dýchání škodlivého vzduchu pak může být příčinou různorodých zdravotních komplikací. Přitom se mnoha neduhům a zdravotním problémům dá snadno předejít - a to pořízením kvalitní čističky vzduchu Ionic-CARE Triton X6. Čistička se postará o to, že vzduch u vás doma bude krásně čistý a zdravý pro vás i pro celou vaši rodinu.

cisticka vzduchu s ionizatorem

Spolehlivý parťák pro vaši domácnost
Čistička vzduchu s ionizátorem Ionic-CARE Triton X6 je nejprodávanější čističkou vzduchu na českém trhu. Nabízí hned několik výhod, pro které se okamžitě stane nedocenitelným parťákem pro váš zdravý život. Nedovolte, aby vdechování nečistého vzduchu působilo zdravotní komplikace vám nebo někomu z vašich blízkých. Nad pořízením čističky by rozhodně neměli váhat milující rodiče, kteří pro své děti chtějí jen to nejlepší, ale i lidé zajímající se o zdravý životní styl, senioři nebo alergici a astmatici.

Jaké jsou výhody čističky vzduchu Ionic-CARE Triton X6?

Čistička vzduchu s ionizátorem Ionic-CARE Triton X6 je velice tichá a o jejím provozu nebudete vůbec vědět. Může běžet 24 hodin denně, aniž by vás rušila například v noci během klidného snění. V této čističce není žádný ventilátor, funguje na principu elektronového větru, což zaručuje nejen tichý chod, ale i úsporu energie - spotřeba je max. 12 W. A to vaše peněženka určitě ocení.
Další výhodou, kterou čistička vzduchu Ionic-CARE Triton X6 disponuje, je omyvatelný filtr. To znamená, že jej můžete používat pořád dokola a nejste tak nuceni opakovaně investovat do pořízení nového filtru.

cisticka vzduchu Ionic-CARE Triton X6

Jakou si vyberete vy?

Určitě byste měli vědět, že čistička vzduchu Ionic-CARE Triton X6 byla již 2x zvolena Produktem roku na heureka.cz - a to rozhodně stojí za pozornost. Vybírat můžete ze tří barevných provedení a v nabídce je i speciální bílá čistička vzduchu Ionic-CARE Triton X6 zdobená kamínky Swarovski. Společně s čističkou získáte kvalitní záruční i pozáruční servis a po celé České Republice i na Slovensko dopravu zdarma. Zadáte-li při objednávce speciální kód UD8, můžete se těšit na dárek zcela zdarma.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze