Úvod

Obří květináče jako designový doplněk

Zelené rostliny vnášejí do našeho domova život a přirozeně jej zkrášlují. Elegantní a designově atraktivní květináče zdůrazní krásu rostlin a dovedou vzhled interiéru, ale i terasy, balkónu či zahradního posezení k dokonalosti.


Dokonalá souhra designu
Krásná zelená rostlina a vkusně zvolený květináč, to je jedinečné duo, které zkrášlí a zútulní každou místnost. Pokud máte doma vzrůstově velké rostliny, pořiďte jim současný hit mezi květinovými nádobami. Obří designové květináče Green Colors, které jsou vhodné jak do interiéru, tak do exteriéru, můžete využít mnoha způsoby. Libovolná místnost, kterou jimi zvelebíte, se bude pyšnit moderním atraktivním vzhledem. Vašemu oblíbenému zahradnímu posezení dodají styl. A venku před domovním vchodem budou Vás i Vaše hosty radostně vítat.

 


Ochrana rostlin a minimální údržba
Obří květináče nejsou pouhým estetickým doplňkem, ale také bezpečným útočištěm pro rostliny. Velkorysý prostor pro substrát i pro zásobu vody je hlavním předpokladem spokojenosti němých zelených členů domácnosti. Sofistikované řešení v podobě dvojí stěny nádob poskytují termickou ochranu kořenům a chrání je proti přemrznutí a přesychání. Jako majitelé těchto nádob oceníte především značnou časovou úsporu při údržbě, stejně jako jejich stabilitu. Velké květináče lze bezpečně ukotvit.

 


Nádoby, které vydrží

Další předností designových květináčů Green Colors je stálost barvy i tvaru také v extrémních teplotních podmínkách od -65° do + 85°C. Všechny nádoby mají 10 let záruku na vysokou nárazuodolnost. Nemusíte se proto bát jejich poškození.

 


Kouzlení s barvami
Také obdivujete krásně barevné kombinace květů, které dokáže příroda vykouzlit? Díky květináčům Green Colors už není barevné kouzlení monopolem přírody. Při výběru květináče ze zvolené řady Colors si můžete sami zvolit jeho barvu na simulátoru barev. Simulátor 2 x 13-ti barev umožňuje dokonalý soulad vzhledu květináče s okolím. Kouzlete s barvami také Vy a vytvořte každý rok jinou barevnou kombinaci!

 


Varianty na přání

Pokud si potrpíte na originální řešení, využijte možnosti volby varianty květináčů na přání. Nás nejvíce zaujal svítící květináč, ale i další možnosti netradičního využití, například v podobě sezení s úložným prostorem nebo stolku.

 


Zvelebte své bydlení
Designové květináče Green Colors můžete objednat na adrese www.floravil.cz, kde pořídíte mnoho dalších krásných doplňků pro Váš dům a zahradu, například samozavlažovací závěsné květníky, originální trojnožku, květináč-lavičku SITTING nebo tříbarevný květináč s manžetou. Zahajte novou sezónu zvelebováním svého bydlení zvenčí i zevnitř!

 

www.floravil.cz

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze