Úvod

Vinylová podlaha patří mezi trendy v oblasti bydlení

Přemýšlíte o vhodné podlahové krytině pro Váš domov? Hledáte praktické a zároveň pohledově příjemné řešení? Vinylová podlaha plně uspokojí všechny Vaše požadavky.


Podlahová krytina pro Váš domov
Volba optimální podlahové krytiny pro náš interiér není snadná a vyžaduje pečlivé zvážení několika faktorů. Je třeba vzít v úvahu zejména technologii pokládky a materiál, který bude tvořit nášlapnou vrstvu. Co se pokládky týče, mezi nejžádanější patří plovoucí podlahy, což je dáno jednoduchostí a rychlostí jejich pokládky. A pokud jde o materiál, díky široké paletě nabízených materiálů mohou mít plovoucí podlahy mnoho tváří. Materiál tvořící horní nášlapnou vrstvu ovlivňuje nejen design podlahy, ale také její užitné vlastnosti a samozřejmě i cenu. Mezi současné trendy v oblasti podlahových krytin patří vinylové podlahy.


Dub sibiřský šedý

Vinylová podlaha má mnoho předností
Za svou rostoucí oblibu vděčí vinylové podlahy zejména svým vynikajícím užitným vlastnostem. Vinylové podlahy představují ideální řešení pro všechny, kteří touží po moderní podlaze s elegantním vzhledem a která je nenáročná na údržbu. Vinylové plovoucí podlahy FatraClick kombinují všechny výše uvedené přednosti vinylových plovoucích podlah s vlastnostmi korku, jenž je známý svou výbornou hlukovou a teplenou izolací.

Praktické podlahy FatraClick

Právě vzhledem ke své rafinované kombinaci materiálů představují podlahové krytiny FatraClick (základ tvoří dřevěná deska opatřená na spodní straně izolační vrstvou korku, zatímco vrchní část je tvořena odolnou a pohledově příjemnou vinylovou vrstvou) velmi žádané řešení. Zachovávají si vlastnosti korku, a zároveň jsou vysoce odolné vůči poškození, ať už od drápků našich domácích mazlíčků, anebo od pádů předmětů, při údržbě je stačí pouze setřít mopem a jsou také vhodné pro podlahové vytápění. Dílce FatraClick se navíc spojují bez nutnosti použití lepidla, a to pouhým seskládáním a zacvaknutím do sebe. Pokládka je tedy ještě snadnější.

Vyberte si z krásných vzorů
Pokud hledáte podlahovou krytinu, která dokáže vyhovět Vašim náročným požadavkům na design, praktičnost i cenu, vyberte si některý z krásných vzorů kolekce FatraClick inspirované dřevinami z celého světa. V kolekci FatraClick najdete například populární katrovanou či bělenou úpravu, stejně jako klasické vzory javorového či dubového dřeva. Designově rozmanité vinylové podlahy FatraClick se hodí do každého typu interiéru.


Dub karpatský
Desetiletá záruka
Podlahové krytiny FatraClick vyráběné společností Fatra a.s. jsou známé svou mimořádně dlouhou životností a kvalitou. Výrobce si proto může dovolit, poskytnout na ně desetiletou záruku. Více informací o těchto krásných a praktických podlahách najdete na internetových stránkách www.fatrafloor.cz. A pokud rádi soutěžíte, můžete se také zúčastnit zábavné soutěže na facebooku a vyhrát tablet nebo hračky pro děti. Přejeme Vám mnoho štěstí v soutěži a především hodně spokojenosti s Vaší vinylovou podlahou.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze