Úvod

Oblékněte svůj domov

Jste nároční při výběru textilních doplňků? Pokud si potrpíte na spojení krásného vzhledu a moderního designu, a přitom nejvíce důvěřujete české kvalitě, načerpejte spolu s námi inspiraci ve světě bytového textilu Veba. Najdete zde vše pro Vaši útulnou ložnici, koupelnu, kuchyni i jídelnu.


Kde obléknout celý domov
Podobně jako šaty dělají člověka, textilní doplňky dělají útulný domov. Toho si je společnost Papillons dobře vědoma, a proto pod obchodní značkou „Veba home textile“ nabízí výrobky české společnosti Veba a.s., které mají tradičně velmi vysokou kvalitativní i estetickou úroveň. V bohatém sortimentu internetového obchodu najdete krásné povlečení v módním designu, neobyčejně hebké ručníky, osušky a župany vyvedené v příjemných barvách, stejně jako nádherné ubrusy, které umocní zážitek z Vašeho stolování. Jinými slovy zde můžete pohodlně a stylově obléknout celý svůj domov. A nyní již ke slíbeným inspirativním tipům.

luxusni povleceni Ornella

Luxusní romantika v ložnici
Luxusní povlečení z kolekce TRENDY 2014 si Vaše srdce na první pohled získá vytkaným žakárovým vzorem romantických lučních květů v kombinaci s módními barvami. Jakmile ulehnete, podlehnete nekonečné jemnosti damašku, který Vás navnadí ke spánku. Úprava Easy Care zaručuje snadnou údržbu a jemný omak.

seda osuska Terry bubliny

Jemnost pokračuje v koupelně
Nahrazení jemnosti damašku hrubostí ručníku v koupelně by bylo poněkud nešetrným způsobem ranního probuzení, nemyslíte? Pověste si proto do koupelny froté ručníky a osušky, které jsou úžasně hebké! Nová kolekce luxusních froté výrobků SUPER SOFT je vyrobena nejmodernější technologií, která zaručuje mimořádnou hebkost, lehkost a vysokou savost. Pestrá paleta nádherných barev stylově doladí vzhled Vaší koupelny.

zupany z rady PROWELL
Náš tip: S krásnými osuškami můžete sladit také župany z řady
PROWELL.

nespinivy ubrus s upravou Soil Resistant

Nešpinivý luxus na Vašem stole
Po spánku a ranní návštěvě koupelny usedněme rovnou ke stolu. Nádherné ubrusy se žakárovým vzorováním, rámováním, stejně jako hladké v rozmanitých barevných odstínech a kombinacích, by byla velká škoda ušpinit. Právě proto se luxusní kolekce na stůl vyrábí s vodoodpudivou a nešpinavou úpravou „Soil Resistant“, jejíž výhody oceníte především u slavnostní tabule.

uprava Soil Resistant zabrani uspineni

A protože se blíží nejvýznamnější svátky roku, tedy ty vánoční, můžete si ke svému ubrusu rovnou objednat krásné sněhobílé ubrousky s ozdobným lemováním, aby byl Váš stůl dokonale prostřený.

nespinivy behoun a ubrousky s upravou Soil Resistant

Oblékněte svůj domov, ať mu to sluší ve chvílích běžných i slavnostních. Odmění se Vám za to jedinečnou útulnou atmosférou. Vše potřebné najdete na www.bytovy-textil-veba.cz.

logo Veba

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze