Úvod

Objevte originální prvky zahradní architektury

Léto je za dveřmi a je nejvyšší čas připravit zahradu na sezónu. Pokud chcete, aby to Vaší okrasné zahradě mimořádně slušelo, pořiďte si zahradní doplňky, které jen tak někdo nemá. Víme, kde vyberete takové, které dokážou proměnit Vaši zahradu v učiněné umělecké dílo.


Vše pro krásnou zahradu
Obyčejné květináče, zahradní nábytek a další potřeby na zahradu koupíte v mnoha obchodech a hobbymarketech. Pokud však chcete pojmout svou zahradu jako krásné umělecké dílo, jistě Vás bude zajímat, kde pořídíte netradiční zahradní doplňky a prvky zahradní architektury.
 

Inspiraci jsme našli na stránkách www.floravil.cz, kde nás ohromila bohatá nabídka originálních a praktických květináčů v moderním francouzském designu, které jsou vhodné jak do exteriéru, tak do interiéru, dále samozavlažovací truhlíky, nádoby pro stromky, rostlinné sochy, kvetoucí věže, kvetoucí sloupy, mobilní rostlinné pyramidy, květinové stěny, vertikální zahrádky a mnoho dalších prvků, které dodají zahradě neodolatelné kouzlo.
 

Novinky, které nás zaujaly
Mezi novinky, které nás nejvíce zaujaly, patří mobilní záhony a umělé kameny. Mobilní záhon si můžete sestavit z praktických modulů L-WALL, které představují ekologickou a pohledově příjemnou alternativu betonu. Kdo si potrpí na zajímavé prvky zahradní architektury, ten jistě ocení ekologickou imitaci balvanu s půvabným názvem Magic Stone. Magic Stone je sympatický nejen svým zajímavým vzhledem (vybrat si můžete z mnoha vzhledů povrchů, jako je například pálená hlína, pískovec, anebo čedič) ale také nízkou hmotností, která usnadňuje manipulaci.
 

Dokonalý komfort pro Vaše rostliny
Krásně barevné designové květináče Green City přinášejí rostlinám i jejich majitelům dokonalý komfort. Díky dvojité stěně nádob je zajištěna termická ochrana kořenů, která společně s velkým prostorem na vodu výrazně snižuje potřebu časté zálivky. Další výhodou je rovněž velkorysý prostor pro substrát. Všechny nádoby se pyšní zárukou 10 let na vysokou nárazuodolnost, stálost barvy i tvaru v extrémních teplotních podmínkách od -65° do 85°C.
 

Pozvánka na podzimní veletrhy

Pokud hledáte více inspirace pro Vaši krásnou zahradu, nezapomeňte navštívit letošní ročník výstavy Zelený svět v Brně a FOR ARCH 2012. Kvalitní výrobky a šikovné nápady společnosti FLORAVIL s.r.o. zde samozřejmě nebudou chybět.

www.floravil.cz

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze