Úvod

Objevte kouzlo ložnic z masivního palisandru

Ložnice jsou od pradávna místem odpočinku a intimity. Jde o prostředí, do kterého se každé ráno probouzíme a ve kterém každý večer usínáme, často s těmi, kteří jsou nám nejbližší. Krásná a útulná ložnice dokáže z usínání a vstávání udělat nezapomenutelný rituál, který Vás ráno příjemně naladí a večer ohleduplně uklidní.


Výběr postele
Při výběru postele dbejte na její bytelnost. Ta totiž mnoho vypovídá o tom, jak dlouho Vám postel vydrží sloužit. Mezi nejbytelnější konstrukce patří bezesporu postele z masivu, které naši mistři ručně tesají a brousí z jednoho kusu tvrdého a voňavého palisandrového dřeva.
Kromě bytelnosti může nábytek z masivu nabídnout i estetickou hodnotu. Promyšleně v sobě snoubí tradici ruční výroby udržovanou nábytkáři po dlouhá staletí a luxus individuálního přístupu ke zpracování každé zakázky.

tmava loznice z masivu

Čtyřnozí pomocníci
Nejlepší přítel postele má, tak jako nejlepší přítel člověka, čtyři nohy. Noční stolky slouží jako věrní pomocníci, kteří ochotně dohlížejí na odložené cennosti a těší jejich majitele vystavenými dekoracemi. Prostornější ložnice Vám dovolí doplnit interiér i tradičním toaletním stolkem, který udělá z přípravy na společenskou událost nezapomenutelný zážitek.

Odkládání šatů
Pro odkládání všedních šatů je vhodné využít němého sluhu, který se o ně po dobu Vašeho odpočinku spolehlivě postará. Jako další úložný prostor lze využít koloniální lavice, nápadité truhly či prostorné skříně. Vše samozřejmě v materiálovém provedení, které se hodí k vybrané posteli.

masivni postel s nebesy

Bytové doplňky a interiér
Fotorámečky, zrcadla, lampy, svícny, polštářky a další půvabné bytové doplňky umí při jejich vhodném rozmístění dobře doplnit atmosféru ložnice a udělat ji útulnou. Stačí se nebát experimentovat a popustit uzdu své fantazii.

postel z masivu

Přijďte se podívat do našich prodejen v Brně a Ostravě – rádi Vám pomůžeme se sestavením Vaší vysněné ložnice a její vhodnou dekorací.
Více informací naleznete na stránkách www.global-interio.cz
.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze