Úvod

Autorské tapety umocní jedinečnost Vašeho interiéru

Nelíbí se Vám bledé stěny, anebo Vaše staré tapety? Interiér postrádající myšlenku? Nechte se inspirovat novou kolekcí španělských tapet Tres Tintas Barcelona. Jedinečné autorské tapety Bodoni od světové designérky Carrie Van Hise dodají Vašemu bydlení na osobitosti.


Nová kolekce Bodoni
Designové tapety dokážou proměnit interiér k nepoznání. Pokud chcete tomu svému dodat na osobitosti, autorské tapety představují ideální volbu. Španělský výrobce autorských tapet Tres Tintas Barcelona nedávno představil novou, exklusivní kolekci Bodoni, kterou pro něj navrhla americká designérka Carrie Van Hise.

  ENTRADA 4


Tvorba designérky Carrie Van Hise

IBM, SushiSamba Restaurants NYC, anebo Casa Decor, to je jen malá ukázka zvučných jmen, se kterými Carrie Van Hise spojila své jméno. Mezi velké úspěchy designérky se řadí i kolekce luxusních hedvábných šátků a další produkty na poli textilního designu. Nyní ale zpět k jejím autorským tapetám.

  ENTRADA 0


Netradiční symbióza moderny a retro stylu

Jedinečná kompozice vytvořená sofistikovanou kombinací jemných podkladových barev a výrazných typografických prvků, které Carrie seskupuje a staví do vzájemného kontrastu, činí tapety atraktivní nejen pro moderní interiér, ale také pro prostory pojaté v retro stylu. Právě kinematografie 60. let, módní ikona Audrey Hepburn, společně s modernismem a typografií, jsou hlavními inspirativními zdroji autorky.   

  ENTRADA 5


Ponořte se do světa čísel

A kde se vzal název Bodoni? Skrývá se za ním nějaké zajímavé španělské slovo? Nikoli. Když se na vzory těchto krásných tapet podíváte zevrubněji, po chvilce zjistíte, že se skládají z číslic tištěných právě ve fontu Bodoni. Decentní číselné vyjádření činí tapety z nové kolekce Bodoni atraktivní nejen pro milovníky čísel, ale pro všechny, kteří chtějí dodat svému bydlení moderní a stylový vzhled.       

  ENTRADA 8


Inspirace pro Váš interiér

Více inspirace pro Váš interiér načerpáte na stránkách výhradního dovozce španělských tapet Tres Tintas Barcelona a mnoha dalších krásných bytových doplňků na www.entrada.cz. Ať už jste své bydlení pojali v moderním, tradičním, anebo retro stylu, zde si jistě vyberete. 

ENTRADA logo
   TRES TINTAS

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze