Úvod

Nudí vás domácí sauna? Nechte si ji předělat na kombinovanou s infrazářiči!

Dopřejte si každý večer léčivé infrapaprsky, párkrát týdně klasickou saunu a o víkendu třeba parní lázeň. A ne, nemusíte kvůli tomu stavět soukromé wellness. Stačí si jen chytře vylepšit stávající saunu nebo saunovou kabinu.


Přebudování staré sauny přitom není nic složitého ani mimořádně nákladného: do jakékoliv sauny si necháte namontovat infrazářiče s novou řídicí jednotkou a moderní kombinovaná sauna je na světě.

Přes týden se v ní necháte hýčkat blahodárnými infrapaprsky a v sobotu si užijete saunu tak, jak jste zvyklí. A specializovaná firma přestavbu zvládne na klíč a se zárukou.

Výhody infrazářičů: rychlost a funkce
Základem je při přestavbě klasické sauny v kombinovanou saunu výběr infrazářiče. Ten se svými paprsky stará o hloubkové prohřívání těla, díky kterému se budete po půl hodince cítit jako znovuzrození.
Například firma SaunaSystem, která sauny přestavuje, nabízí dva typy zářičů:
Standardní zářiče EOS s nízkou spotřebou a zahřátím do 15 minut
• Prémiové Phillips Vitae s kompletním spektrem záření, 90% účinností a zahřátím už za 1 sekundu

kombinovana sauna


Na saunování s moderními zářiči typu Vitae nemusíte čekat. Díky kompletnímu pokrytí záření (vlny všech délek) působí na tělo doslova jako balzám – snižuje svalové napětí, zastavuje záněty, urychluje hojení a navozuje psychickou relaxaci.

Relaxace plná vůní
Pro ty, kteří se rádi opravdu hýčkají, existuje ještě jedna libůstka – výparník, kterým svou tradiční finskou saunu kdykoliv proměníte v bylinnou lázeň, parní kabinu nebo místo pro aromaterapeutické seance.

vyparnik do sauny

Zavolejte, domluvte se na nové výbavě a nechte si přestavět svou starou saunu v miniaturní lázně, ze kterých se vám nebude chtít! Přestavbu klasické sauny na kombinované sauny provádí česká firma SaunaSystem.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze