Úvod

Nový inspirativní showroom koupelen Geberit v Praze

Koupelna už dávno není opomíjenou místností, kam se nejlevněji nakoupilo vše nutné a umístilo pár drátěných poliček. Dnes je koupelna právem považována za plnohodnotnou místnost, a proto je potřeba pečlivě zvážit výběr jejího vybavení.


Představit si, jak spolu budou jednotlivé prvky fungovat, sladit je s obklady, vhodnou pokládkou podlahy a ještě tím správným osvětlením, to je opravdu oříšek. Přijít si pro inspiraci můžete do nového showroomu koupelen Geberit v Praze. Naleznete zde koupelnové vybavení značek KOLO, KERAMAG, KERAMAG DESIGN a Geberit ve 12 verzích funkčních koupelen.

bezbarierova koupelna

Nechte se unášet na křídlech inspirace
Malá toaletní místnost, která překvapí pocitem prostornosti, velkoryse řešená koupelna s volně stojící vanou působící příjemně útulným dojmem či atraktivní rekonstrukce bytového jádra. Prostorné dvojumyvadlo kolekce Xeno2 z technicky vyspělého materiálu Varicor s tvarem mycí plochy, která jakoby vznikla vymletím vody. Výrobky KOLO Life! připomínající svými oblými tvary bílé oblázky na pláži. To vše a mnohem víc zde najdete. Pro prémiové série byl použit výjimečný koncept připomínající prezentaci šperků – obdobně, jako se pro vystavení šperků používá tmavý samet, bylo pro vyniknutí unikátních keramických předmětů použito matné tmavé pozadí a výrazné bodové osvětlení.

prostorna svetla koupelna

Inspirovat se zde můžete, i pokud potřebujete vytvořit bezbariérovou koupelnu a toaletu. Výrobky KOLO Nova Pro Bez Bariér a řešení Geberit nabízí nadstandartní komfort a kvalitní design.

optimisticka zluta koupelna

Řada KOLO Traffic se zase skvěle hodí do rekonstruovaného bytového jádra. V ukázkové koupelně skvěle rezonuje s optimistickou sytou žlutou barvou.
Pro miniaturní prostory je určena řada KERAMAG iCon xs.

logo geberit
Showroom naleznete na Praze 9 v Sokolovské ulici 222 v přízemí administrativní budovy Vysočanská brána. Vyškolený personál vás uvítá každý pracovní den od 8:00 do 16:30.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze