Úvod

Novou kolekci nábytku a doplňků odhalují Decoland a BoConcept

Nová kolekce BoConcept sází na skandinávské přírodní materiály a motivy (dřevo, kůže, kožešina) a na pestré barevné akcenty v kontrastu s čistě bílou, Decoland zase ve svém sortimentu přivítal novou značku nábytku a doplňků Cattelan Italia . BoConcept navíc pro Vás snižuje ceny nábytku až o 10% a otvírá svou novou prodejnu v Ostravě.


V showroomech Decoland a BoConcept jsou již vystaveny nové kolekce nábytku a doplňků pro sezonu 2010 a 2011. Vedle "stálic" v sortimentu nábytku Decolandu, jako jsou značky Presotto Italia, Valentini Vanity, Valentini Livingspace, Emmei, italské kuchyně Scavolini, doplňky Alessi a další, Decoland nabízí zcela nově nábytek a doplňky značky Cattelan Italia, designové lampy Italamp a látky a tapety značek JAB Anstoetz a Arte. Katalog Decolandu letos poprvé zahrnuje i zajímavé tipy pro zařizování obývacích pokojů, kuchyní, ložnic, dětských pokojů či pří plánování šatních skříní, které pomohou zodpovědět často kladené otázky týkající se například optimálního umístění pokojů či rozmístění jednotlivého nábytku. Katalog je také doplněn realizacemi Decolandu a skutečnými příběhy interiérů několika zákazníků Decolandu. Katalogy Decoland a BoConcept jsou k dispozici zdarma ve všech showroomech. Novinkou je také zbrusu nový vzhled showroomu Decoland v Průhonicích, který byl v průběhu léta zcela přestavěn. Expozice nábytku a doplňků BoConcept tak byla v Průhonicích zcela zásadně rozšířena a získala velkorysý prostor. Druhá část průhonického showroomu je věnovaná italským značkám Presotto Italia, Emmei, Valentini Vanity a Valentini Livingspace. Přibyla také rozsáhlá expozice doplňků Alessi a v brzké době se v průhonickém showroomu objeví také kuchyně Scavolini. 

   

Nová kolekce dánské značky BoConcept vsadila na letos na syrové přírodní akcenty a retro barvy jako je petrolejově modrá, šedá a okrová v kombinaci s přirozenou barvou dřeva. Stoprocentně skandinávské motivy, jako je světle hnědá kůže na sedacích soupravách, norské vzory na bavlněných plédech, „eskymácké“ kožešinové polštáře nebo třeba stolička z neopracovaného týkového dřeva se stanou jistě útulnými společníky nejen po nadcházející zimní období. Druhá část nové kolekce BoConcept pracuje se svěžími barvami v kontrastu se sněhově bílou. Novinkami jsou sedací soupravy Carmo, Morini, Lari a Milos, které zaujmou svými jednoduchými, avšak rafinovanými tvary. V kolekci nechybí pestrá plejáda doplňků – od dekorativních drobností jako jsou sošky letadélek a zvířátek, svícny, vázy a mísy, přes pestrou nabídku polštářů a plédů všech barev po koberce a věšáky. Příjemnou novinkou je snížení cen veškerého nábytku BoConcept až o 10%, snížené ceny platí již na aktuální kolekci. Od 1.listopadu mají navíc zákazníci možnost navštívit kromě Prahy a Brna také novou prodejnu BoConcept v Ostravě. Design BoConcept je tak zase o něco dostupnější. Více informací včetně možnosti objednání katalogů on-line najdete na
www.decoland.cz a www.boconcept.cz.

Adresy showroomů Decoland a BoConcept:

Decoland:
Vinohradská 190, Praha 3
V Oblouku 800, Průhonice
www.decoland.cz

BoConcept:
Vodičkova 31, Praha 1 
OC SOHO, Svratecká 989, Brno – Modřice
The Orchard, Hornopolní 40, 702 00 Ostrava
www.boconcept.cz

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze