Úvod

Chcete bydlet jako celebrity na Manhattanu?

Po bydlení s výhledem na vodní plochu touží stále více z nás. Majitelé rodinných domů si proto budují na zahradě jezírka a další vodní díla. Kdo touží po bydlení ve velkoměstě s výhledem na větší vodní plochu v americkém stylu á la Manhattan, toho jistě budou zajímat nové projekty, které vznikají v Praze na břehu Vltavy.


Luxusní bydlení v přístavu: DOCK Marina Praha  
Rostoucí obliba bydlení u vody dává vzniknout celé řadě nových developerských projektů. Marina Praha patří mezi nejzdařilejší z nich. Vedle komfortu luxusního bytu s výhledem na řeku Vltavu mohou obyvatelé DOCKU Marina využít také možnosti ukotvení lodě nebo jachty v soukromém přístavišti. Protipovodňová ochrana je naprostou samozřejmostí. Městské bydlení u vody si mohou dopřát i méně zámožnější, neboť existují projekty, které pamatují také na ně.
 

Nové byty Podbaba lákají k nastěhování
Například nové byty v nedaleko vzdálené městské části Podbaba, které rovněž lákají k nastěhování. Klidná a atraktivní lokalita Prahy 6 je vhodná pro rodinný život a pro všechny, kteří chtějí spojit výhodu rychlé dostupnosti do centra a nerušeného bydlení v příjemném prostředí. Mezi další přednosti, které nabízejí byty Praha v rezidenci Podbaba, patří dobrá občanská vybavenost, výborné nákupní možnosti a snadná dosažitelnost mezinárodního letiště Ruzyně. Za zmínku rovněž stojí možnost sportovního vyžití a výletů do blízkého parku Stromovka či přírodní rezervace Divoká Šárka.
 

Pokud toužíte po bydlení u vody, můžete si splnit svůj sen. Více informací o bydlení podle nejnovějších trendů najdete na stránkách developera Crestyl.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze