Úvod

Nová kolekce Gorenje Simplicity 2

Gorenje představuje aktuální kolekci spotřebičů Gorenje Simplicity s moderním designem, jednoduchým ovládáním, adaptivní technologií a vynikající cenou. Nová kolekce Gorenje Simplicity 2, charakteristická dokonalými liniemi a minimalistickou jednoduchostí, osloví každého, kdo má rád čistý design a nemá čas na čtení návodů či složité ovládání, pro koho je důležitý styl a design a preferuje technologicky vyspělé a úsporné spotřebiče, které se harmonicky snoubí se vzhledem místnosti a vytvářejí její čistý obraz.


Domácí spotřebiče Gorenje Simplicity 2 s jednotným designem jsou k dispozici v černé nebo bílé barvě. Kolekce zahrnuje moderní trouby, špičkové varné desky, chladničky s unikátní adaptivní technologií, mikrovlnné trouby, pračky a sušičky se senzorovým ovládáním. S Gorenje Simplicity 2 dostanete technologicky vyspělé značkové spotřebiče za mimořádné ceny, protože platíte jen za to, co opravdu potřebujete. … Nádherné. Prosté. Cenově dostupné.

varna deska

Navíc, pokud vás přesnane bavit černá barva, můžete si zakoupit kryt bílý a naopak viz naše nabídka dekoračních krytů zde.

pracka a susicka Gorenje

Nová kolekce Gorenje Simplicity 2 je jasnou volbou hned z několika důvodů:
Logické ovládání – u spotřebičů řady Gorenje Simplicity 2 je nejpoužívanější a nejpohodlnější nastavení ihned po ruce – prostřednictvím jediného knoflíku.
Adapt Tech
– moderní spotřebiče si pamatují vaše osobní volby a při dalším použití je nabízejí. Stačí už jen potvrdit zmáčknutím knoflíku. Kompaktní design – jednoduchý, čistý a minimalistický styl, prvotřídní materiály a ergonomie umožňují začlenění spotřebičů do každé domácnosti. Nová kolekce je představena v černé a bílé variantě.
Skvělá cena a další úspora
– nejenže jsou tyto spotřebiče cenově výhodné, ale nabízejí i okamžitou úsporu. Nejmodernější technologie zaručuje, že platíte pouze za to, co skutečně potřebujete, a to z dlouhodobého hlediska přináší další úspory.

Gorenje chladnicka

Nová kolekce Gorenje Simplicity 2. Méně rozhodování. Více života! It´s so me!

Oficiální stránky GORENJE:
www.gorenje.cz

Gorenje logo
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze