Úvod

S luxusním grilem si přípravu chutného jídla užijete na maximum!

Milujete grilování? Vůni grilovaného masa? Chuť grilované zeleniny? Rádi trávíte čas s přáteli nebo rodinou a u toho si dáte něco dobrého na zub. Není se čemu divit! Jen málokdo by dokázal odolat představě chutného jídla připraveného na grilu. Navíc letní sezona by nebyla tím pravým ořechovým, pokud byste ji nestrávili za grilem s kleštěmi v ruce a zástěrou okolo pasu. Nemáme pravdu?


Jestliže si grilování chcete užít na maximum a jak se říká se vším všudy, měli byste si pro tyto účely pořídit kvalitní gril. S ním je totiž práce nejen jednodušší, ale i pohodlnější a příjemnější. Šikovným řešením je pořízení vestavěného grilu, případně zařízení venkovní kuchyně. Jen si představte, kolik práce a času byste si ušetřili, pokud byste měli na zahradě vše pěkně po ruce. Zní to lákavě, co říkáte?

Kuchyně, kterou si zamilujete
Když se řekne venkovní kuchyně, spousta lidí ani neví, co si pod těmito dvěma slůvky vlastně představit. Zatímco někdo vůbec netuší, jiným se v hlavě objeví představa kuchyňské linky postavené kdesi v exteriéru. Nic podobného ale nečekejte. Venkovní kuchyně se sice podobá té klasické, kterou máte doma a bez které by ani domov nebyl domovem, ale je dokonale přizpůsobena venkovním podmínkám. Získáte tak příjemné a praktické zázemí, které si pro jeho funkčnost i přitažlivý design okamžitě zamilujete. Na to můžete vzít jed.

venkovni kuchyne z masivu

Všechno pěkně po ruce
Kdo rád griluje a kdo griluje často, ten ví, že grilování nepředstavuje pouze hození flákoty masa na rozpálený rošt. Tomuto úkonu totiž předchází celá řada dalších činností. Nehledě na to, že při grilování si chceme pochutnat i na zelenině, připravujeme nejrůznější marinády, chystáme pečivo a to všechno zpravidla doma v kuchyni, odkud následně musíme všechny ingredience odnášet ven. Určitě se shodneme na tom, že to není zrovna praktické řešení.

luxusni gril

Venkovní kuchyně je proto ideální volbou pro každého, kdo si chce práci spojenou s grilováním a přípravou jídla usnadnit. Získáte pracovní a odkládací plochu, díky které budete mít při grilování vše pěkně po ruce. Venkovní kuchyně navíc disponují šikovnými skříňkami na uložení plynové bomby a různého příslušenství či grilovacího nářadí.

pergola s peci

Gril už nebude překážet
Pokud jste až do dnešního dne vlastnili pouze volně stojící gril, budete si po pořízení vestavěné varianty nevěřícně ťukat na čelo, jak jste to vůbec mohli tak dlouho vydržet bez vestavěného grilu. Hravě tak vyřešíte situaci, kdy vám gril na zahradě překážel, nebo jste prostě jen nevěděli, kam jej uložit. Vestavěný gril bude mít své čestné místo a vy již nic nebudete muset řešit.

gril se skrinkami

Firma Vladeko vyrábí ve své vlastní truhlářské dílně jak luxusní kuchyně, tak i bytelné pracovní desky pro vestavěné grily - a to jak pro kotlové tak pro plynové. Rozměr desky nebo venkovní kuchyně si můžete přizpůsobit dle vlastních možností a prostoru na vaší zahradě.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze