Stavba

No Frost Plus chladničky s dárkem!

Málokdo má možnost zaskočit na zahrádku nebo do sadu pro mrkev, papriku, jablka či švestky, kdykoliv na ně dostane chuť. Běžnější variantou jsou nákupy v předstihu, ve větším množství a následné skladování jídla v chladničce.


Jenže čerstvé ovoce a zelenina občas po pár dnech v chladničce začne ztrácet svěžest, cenné vitamíny a minerály a vypadá opravdu nevábně. Co si počít, když potraviny v chladničce podléhají zkáze dřív, než je stačíte zkonzumovat, takže neskončí na talíři ale v popelnici?

chladnicka gorenje vybavena systemem NoFrost Plus
Nejvyšší čas pořídit si novou chladničku gorenje vybavenou systémem NoFrost Plus!

Navíc od 20. května do 30. srpna (nebo do vyprodání zásob) k zakoupené chladničce získáte DÁREK ZDARMA – malý spotřebič gorenje v hodnotě až 3 999 Kč. Na výběr je některý z devatenácti užitečných pomocníků do vaší kuchyně, od grilu přes mixér, vysavač, sadu nádobí až po multifunkční hrnec, parní generátor nebo odšťavňovač.

Kompletně vylepšený systém NoFrost Plus se postará o dokonalé mikroklima v chladničce, zajišťuje optimální vlhkost a cirkulaci vzduchu a tím pádem delší životnost uskladněných potravin. NoFrost Plus v sobě spojuje všechny výhody funkcí IonAir – obstarává mikroklima, které prodlužuje trvanlivost a čerstvost potravin, MultiFlow 360° – udržuje rovnoměrnou teplotu díky 14ti ventilačním otvorům a AdaptTech – šetří energii, chrání potraviny před teplotním šokem a prodlužuje jejich trvanlivost.

chladnicka gorenje uchova potraviny dele cerstve

A výsledek?
Jídlo je uchováváno v přirozeném prostředí, neokorá, zachová si výživové hodnoty, vůni, chuť i barvu. Systém NoFrost Plus navíc odstraňuje vlhkost z chladničky, zabraňuje hromadění námrazy, takže ušetří starosti s manuálním odmrazováním. Do detailu promyšlený, sofistikovaný systém polic, zásuvek a přihrádek v chladničkách gorenje NoFrost Plus poskytuje dostatek místa, snadný přístup a optimální podmínky pro uskladnění nejrůznějších potravin.

                                           logo gorenje

Oficiální stránky GORENJE: www.gorenje.cz, www.gorenje.cz/spotrebice
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze