Úvod

Největší nabídka sedacích souprav v České republice

Potřebujete novou sedací soupravu? Vyberte si ji tam, kde mají ten největší výběr. Navštivte centrum interiérového designu EXIT 112, jehož výstavní plocha byla právě doplněna o nové modely sedacích souprav značky Böhm a další vybavení interiérů významných značek Petrof, Jitona, Jelínek, Brokis, Vereum a dalších. Od září na Vás navíc čeká zvýhodněná nabídka.


Sedačku vybírejte pečlivě 
Sedací souprava
je dominantou obývacího pokoje, která určuje celkovou náladu interiéru. Měla by být proto krásná a stylová. A protože na ní strávíme hodně času, měla by být také pohodlná a funkční. Sečteno a podtrženo to znamená, že sedací soupravu je třeba vybrat opravdu pečlivě. Nově sestavená výstavní plocha centra interiérového designu EXIT 112 je plná nových modelů značky Böhm, a zaručuje tak možnost skvělého výběru. Najdete zde největší nabídku sedacích souprav v České republice. 

 

Atraktivnější výstavní plocha
Atraktivitu výstavní plochy podtrhují také produkty významných partnerů projektu, a to především designová svítidla Brokis, nový vysocelesklý nábytek Petrof, rozšířené množství doplňků od partnera projektu Stardeco, designové vázy od firmy Verreum, novinky od firem Jitona a Jelínek, anebo zahradní nábytek La Casa Nova. Za zmínku rovněž stojí současná akční nabídka matrací 1+1 zdarma od firmy Gumotex. Na další novinky a akce se můžete těšit v podzimní sezóně.

 

Stále něco nového: modely, akce a slevy
Každý měsíc v centru interiérového designu EXIT 112 najdete nový výstavní model, který je spojený se zajímavou akční nabídkou. Tou je sleva na objednání daného modelu v libovolné kombinaci elementů a potahových materiálů. Kromě toho je pro zákazníky připravena soutěž, jejíž výherce automaticky získává bonus v podobě zvýšené slevy.

 

Prostor pro setkání 
Při pořizování sedací soupravy se vyplatí nic neuspěchat. A proto jistě oceníte, že si v útulné kavárně, která je součástí centra, můžete vše v klidu rozmyslet nad šálkem lahodné kávy nejvyšší kvality. Kavárna s bezplatným přístupem na WIFI samozřejmě dobře poslouží také jako prostor pro setkávání manažerů a obchodních zástupců. Stylový interiér poskytuje komfortní zázemí pro jednání, stejně jako pro větší akce, jako jsou školení, porady, anebo kulturní akce. 

 

Centrum plné inspirace
Ať už potřebujete novou sedací soupravu z moderní či stylové kolekce, jiný kus nábytku, bytové doplňky, anebo jen hledáte inspiraci, centrum interiérového designu EXIT 112 rozhodně stojí za návštěvu. Více informací na www.exit112.cz.

www.exit112.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze