Úvod

Nejoblíbenější prvky stínící techniky: posuvné stěny a rolety

Hledáte efektivní, a zároveň estetické řešení, jak zastínit interiér? Nechte se inspirovat nejoblíbenějšími prvky moderní stínící techniky. Japonské posuvné stěny, římské rolety a tradiční látkové rolety dlouhodobě obsazují stupně vítězů.


Moderní a stylové posuvné stěny
Japonské posuvné stěny známé též jako panelové posuvné stěny jsou ukázkovým spojením vysoce účinného a zároveň vzhledově atraktivního stínění. Právě pro svůj krásný vzhled patří japonské posuvné stěny mezi vyhledávané interiérové doplňky, které se kromě stínění využívají také k rozčlenění místností. Velké místnosti příjemně zútulní, zatímco v případě malých interiérů umožňují získat prostor navíc.




Římské rolety dodají interiéru na eleganci
Římské rolety, které se v oblasti bydlení staly synonymem nadčasové elegance, patří mezi nejoblíbenější způsoby stínění vůbec, a to především v obývacích pokojích, kterým dodávají krásný reprezentativní vzhled. Kouzlo tohoto unikátního prvku stínící techniky spočívá především ve způsobu skládání látky. Římské rolety se totiž na rozdíl od klasických rolet nenavíjejí, ale skládají vzhůru. Použití výztuže ze sklolaminátových materiálů zajišťuje vysokou pružnost a odolnost.



Stále oblíbené látkové rolety
Rostoucí obliba interiérových doplňků v podobě japonských posuvných stěn a římských rolet však rozhodně neodsouvá do pozadí klasické látkové rolety. Ani tento tradiční prvek stínící techniky nezaostává ve vývoji. Látkové rolety se mohou pochlubit nejen pestrou paletou složenou z mnoha krásných barev, designů a vzorů, ale také technickými lahůdkami, jako je například vysoce komfortní motorové ovládání. Nepodceňujte volbu dodavatele Ať už se rozhodnete pro japonské stěny, římské či látkové rolety, pamatujte, že jedinou zárukou dobré funkčnosti, pěkného vzhledu i dlouhé životnosti je jejich pořízení u kvalitního specializovaného dodavatele s mnohaletými zkušenostmi.



www.unoal.cz

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze