Úvod

Moderní bydlení: velkoměstu i přírodě na dosah

Toužíte po zdravém bydlení v blízkosti přírody, ale Váš profesní a společenský život vyžaduje spíše blízkost velkoměsta? Bydlení velkoměstu i přírodě na dosah není nereálné. Na výběr máte dokonce z několika možností.


Bydlení v moderním stylu
Bydlení v blízkosti nádherné přírody a rušného velkoměsta zároveň je snem mnoha z nás. Víte ale, že tento sen není zdaleka nesplnitelný? Nové developerské projekty vycházejí plně vstříc našim náročným požadavkům, a proto navrhují moderní rodinné domy za hranicemi velkoměsta, a přitom na dosah přírodě. Jedním z nich jsou Zámecké zahrady lákající ke klidnému bydlení ve zdravém prostředí uprostřed křivoklátských lesů. Lokalita se rozprostírá kolem obce Vysoký Újezd vzdálené několik kilometrů od Zličína s vynikajícími nákupními možnostmi a v opačném směru od malebného města Beroun. Blízkost Koněpruských jeskyní, malebných zákoutí řeky Berounky, anebo hradů Karlštejn, Točník a Žebrák je důkazem, že o krásné výlety do okolí rozhodně není nouze. Na své si přijdou také milovníci golfu nebo cyklistiky. Záleží jen na Vás, zda dáte přednost hotovému domu a vyberete si některý z typových projektů, anebo raději nákupu pozemku, na kterém si dům postavíte podle svých představ.


Foto: Crestyl.cz

Splňte si své sny
Náš sen nám mohou pomoci splnit také nové byty v Praze 5 ve čtvrti Barrandov Hills nabízející jedinečný výhled na Prokopské údolí, pražské panorama a svahy Kavčích hor. Pokud se nerozhodnete pro rodinný, ale pro bytový dům, vybrat si můžete ze široké nabídky bytových dispozic, a to od 1+kk až po 5+kk. Plná občanská vybavenost a dobrá dostupnost do centra jsou samozřejmostí. K dalším přednostem bydlení v nových bytech v Praze patří bohaté možnosti sportu a rekreace ve skutečné přírodě v nedalekém Chuchelském háji vedle Prokopského údolí. Pokud tedy toužíte po bydlení přírodě i velkoměstu na dosah, zapomeňte na kompromisy a splňte si své sny. Bydlet ve zdravém prostředí už dávno neznamená žít na konci světa.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze