Úvod

Nejkrásnější dvířka do dětského pokoje

Maminky, hledáte recept na ten nejkrásnější pokojíček pro své děti? Nechte se inspirovat grafickými motivy, které se aplikují přímo na povrch nábytkových dvířek. Ve srovnání se samolepkami či tapetami působí dekorativní dvířka naprosto přirozeným dojmem. Zejména když je doplníte stylovými dětskými úchytkami.


Motivy dělají pokojíček
Jsou to především motivy, co dělá dětský pokojíček dětským pokojíčkem. Možností, jak dodat interiéru vzhled, který se dětem líbí, existuje mnoho. Můžete se sami pustit do výmalby, použít dětské tapety, samolepky nebo jinou samolepicí dekoraci. Pokud ovšem hledáte elegantní a neotřelé řešení, z něhož budou Vaše děti nadšené, objevte s námi nový a originální recept na zvelebení bydlení těch nejmenších členů rodiny. Touto novinkou je tzv. dekorativní tisk, což je přímá aplikace grafických motivů na čelní pohledovou plochu – nábytková dvířka, která otvírá nekonečně bohatou paletu nejrůznějších obrázků.

nabytek - motiv morsky svet

Dekorativní tisk Overface
Tato technologie se jmenuje Overface a nabízí celkem šest skupin motivů. V našem seriálu o dětských pokojích jsme se však zaměřili především na dětské motivy. Dinosauři, dopravní prostředky, koně, mořské panny, víly, přátelé z kosmu a mnoho dalších bytostí může dělat Vašim dětem v jejich království společnost.

detsky nabytek - motiv svet dinosauru

Inspirace pro větší děti
Pokud už máte větší děti, pak Vás budou více zajímat motivy z ostatních kategorií. Přírodní, abstraktní, tapetové, průmyslové či speciální motivy, které zaujmou nejen teenagery, ale také mladé lidi, kteří si zařizují své bydlení v moderním stylu. Chce to jen vybrat odpovídající motiv. Co takhle inspirace komiksem?

detsky nabytek - motiv comics


logo Overface
Radost otevřít
Otvírání a zavírání skříněk děti milují, zejména když se jejich skříňky pyšní tak krásnými obrázky. Zpříjemněte jim jejich oblíbenou činnost ještě stylovými úchytkami! Dětské úchytky potažené měkčenou pryží jsou nejen pěkné, ale také odolné a bezpečné. Navíc je v případě potřeby, jak známo, dětský vkus je velice proměnlivý, vyměníte za jiné.

detske uchytky
Náš tip: Úchytky nejlépe vyniknou v kombinaci s dvířky dekorovanými motivy Overface či frézovanými dětskými motivy.

Ať se pokojíček líbí!
Přejeme Vám šťastnou ruku při výběru motivů i úchytek a Vašim dětem hodně radosti z nového pokojíčku! A pokud Vás náhodou neosloví žádný z připravených motivů, nahlédněte do fotobanky Pixmac.cz, kde máte na výběr z více než 10 miliónů fotografií a vektorových ilustrací. Anebo můžete zaslat své vlastní motivy či fotografie, zde je však nutné, aby splňovaly kvalitativní kritéria.

logo Trachea         
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze