Úvod

Navrhněte si dlažbu ke svému domu!

Společnost DITON s.r.o., jež se řadí mezi největší a nejvýznamnější výrobce venkovní dlažby a prvků zahradní architektury přichází opět s převratnou novinkou.


Vedle již tradičně každoročního rozšíření svého výrobního portfolia o nové typy dlažeb, představila společnost na svých webových stránkách konfigurátor zahrad, aneb: „Navrhněte si dlažbu ke svému domu“. Jedná se o aplikaci, jež Vám dovolí nakonfigurovat si k typovému domu ideální dlažbu.
 
Každý, kdo se přihlásí na stránky
http://www.diton.cz/konfigurator si může na vzorovém domku navolit barvu fasády a střechy, ale hlavně si k této volbě následně zvolí typ, barvu, či colormix dlažby a palisád! Tím každý dostane jasnou představu, která z dlažeb je pro jeho domek ta pravá. A věřte, že variant je nespočet. Na konfigurátoru proto můžete strávit dlouhé minuty a  výsledkem se pochlubit svým přátelům ze sítě Facebook, či je možné si vybraný obrázek vytisknout, nebo ho uložit do svého počítače. Výsledné a vytištěné dílko si poté jednoduše vezmete s sebou do prodejen stavebních materiálů a zakoupíte si vybranou dlažbu společnosti DITON. Za tento originální počin dáváme DITONU palec nahoru!

Společnost DITON obdržela od Ministerstva průmyslu a obchodu ocenění „nejlepší výrobce stavebnin roku 2009“ za svůj přínos ve svém oboru.
Soutěž každoročně vyhlašuje Ministerstvo průmyslu a obchodu ve spolupráci se Svazem podnikatelů ve stavebnictví České republiky, ÚRS a odborným časopisem Stavebnictví. Toto prestižní uznání přináší pro každého vyznamenaného vysoce kladné hodnocení jeho práce a jím nabízeného sortimentu.
 
www.diton.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze