Úvod

Náhradní díly do vysavačů z pohodlí domova

Myčka, pračka a vysavač. Nerozlučné trio pomocníků, bez nichž si svou domácnost nedokážeme a hlavně nechceme ani představit. Kdykoli se libovolný z nich porouchá, chce to rychlé řešení. Ne vždy je však nutné pořizovat nový spotřebič. U vysavače například často stačí vyměnit poškozený díl.


Domácnost bez vysavače?
Ryba bez vody! Především v rodinách s malými dětmi je vysavač nejvíce zaneprázdněným spotřebičem, který má často postavení i rovnoprávného člena rodiny. Zvláště batolata jeho zvuk a design fascinuje a každé luxování je pro ně velká událost. Některé děti dokonce schválně dělají nepořádek, aby donutily svou maminku vytáhnout vysavač z úklidové komory, a zpestřit si tak dlouhou chvíli. Když se vysavač porouchá, mají děti po zábavě. Ale hlavně podlaha s každou hodinou přestává být podlahou. Pomalu ale jistě se z ní začne stávat smetiště. Noční můra každé pořádku milné maminky. Pomoc!

 Agregát, motor ETA 1404

Často stačí náhradní díl

Jakmile z práce přijde unavený tatínek, dostane úkol. Koupit nový vysavač co nejrychleji. Existuje však i levnější řešení, často totiž stačí vyměnit i poškozený náhradní díl. Kde ale narychlo náhradní díly do vysavačů shánět? Nejlépe na internetu. V e-shopu www.elny.cz mají náhradní díly do vysavačů různých značek (jako je například ETA, Rowenta, MIELE, Electrolux), konkrétních modelů, stejně jako univerzální součástky. Motory, čerpadla, hubice, koncovky, prostě díly, které i u kvalitních spotřebičů vlivem intenzivního používání po čase odcházejí.

Papírové sáčky do vysavače

Šetřete výdaje na domácnost

Samozřejmě, že součástí sortimentu jsou sáčky do vysavačů, celkem 300 typů. Díky šikovného vyhledávači, do kterého zadáte značku a typ, rychle najdete, vhodný sáček pro svůj vysavač. Stejným způsobem efektivně najdete nejen náhradní díly do vysavačů, ale i do ostatních domácích spotřebičů. Šetřete své výdaje na domácnost, a pamatujte, že ne vždy je nutné, hned pořizovat nový spotřebič.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze