Úvod

Severský design ložnicím sluší

Okouzlil Vás severský design? Nechte se inspirovat jeho nadčasovou elegancí, přírodní krásou a vytříbeným vkusem při zařizování ložnice! Proměňte svůj odpočinkový interiér v místo snů, které můžete snít v noci i ve dne.


Nábytek z borového dřeva
Severská příroda patří mezi nejkrásnější části tohoto světa. Skandinávští designéři se jí proto s oblibou inspirují při navrhování nábytku. Důkazem toho je, že Helsinky jsou nejen slavnou metropolí země Tisíce jezer, ale také sestavou kvalitního nábytku z borového dřeva.

Masivní postel z borovicového dřeva Helsinki

Nejoblíbenější je bílá
Víte, co má ve Skandinávii společného jaro a bílá? Přeci to, že se těší největší oblibě místních obyvatel. Jaro je nejoblíbenějším obdobím v roce, bílá zase nejoblíbenější barvou. Není divu v zemích s dlouhou zimou a skromným přídělem slunečního svitu. U nás to není o mnoho lepší. Vsaďte proto i Vy na spojení bílého ložnicového nábytku a povlečení s motivem květin, které prosytí Váš interiér nekonečným optimismem.

Masivní postel z borovicového dřeva Helsinki

Je libo jiný odstín?

Pokud je ovšem libo jiná barva nábytku, máte na výběr ze tří dalších variant. Odstíny lava, koloniální a antický. Vše z masivní borovice a designu, který nestárne, a který již od roku 1951, kdy byl poprvé označený za severský, patří mezi nejvyhledávanější.

Nábytek v severském stylu můžete zakoupit na www.sobnabytek.cz.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze