Úvod

Nábytek z masivu je záruka kvality

Nezaměnitelnou atmosféru exotických dřevin je možné mít i doma. Indický palisandr nebo mango, v souladu s vkusem masivního nábytku vytvoří jedinečný interiér. Hlavními výhodami je dlouhá životnost, kvalita a nezaměnitelný design, který vytvářejí mistři v truhlářském oboru přímo v zemi původu dřeva.


Přírodní materiály
Společnost www.global-interio.cz má své místo na českém trhu již 10 let a je zárukou spolehlivosti a kvality. Pracuje pouze s přírodními materiály a umí zařídit jakýkoli interiér na klíč, tedy přímo na míru každému bydlení. Ke každému nábytku se hodí zajímavé doplňky, a také na ně v Living Global Interio myslí. Kromě zařízení kuchyně, obývacího pokoje nebo ložnice se věnuje výrobě stolních lamp, hodin, zrcadel a mnoho dalšího. Společnost Living Global Interio pracuje nejen se dřevem, ale také s přírodní kůží nebo rohovinou.

masivni dekorace

Ruční výroba
Základem kvality nábytku je ruční výroba, která vdechuje každému kusu nábytku jedinečnost a originalitu. Strojově vyráběný masivní nábytek je sice levnější, ale použité dřevo nebývá tak kvalitní. Ručně vyráběný nábytek se stává stále více vyhledávaným zbožím, ačkoliv je vyšší počáteční investicí. Za své peníze však získáte vysoce kvalitní nábytek, který vydrží i pro další generace.

masivni postel s nebesy

Výrazné doplňky
Důležitou součástí nábytku jsou i jednotlivé doplňky. Výhodou nákupu u společnosti Living Global Interio je také to, že myslí na doplňky z materiálů, které pocházejí z Indie, stejně jako nabízený nábytek. Všechny komponenty nábytku jsou tak sladěné do stylu, který si zákazník vybere.

dekorace a nabytek z exotickych drevin

Sladká vůně manga a odolný palisandr

Odrůda indického palisandru Dalbergia sissoo se řadí mezi mimořádně odolné dřevo. Vyznačuje se červeno-hnědou barvou a větší tvrdostí. Pomalu vysychá a vyniká stálostí tvaru. Společnost Living Global Interio ho nabízí v několika možných odstínech a povrchových úpravách. Stejně tak i dřevo mangovníku je velmi kvalitní, ale oproti palisandru se liší kresbou dřeva. Jedná se o poddajné dřevo, které se výborně opracovává. Vyznačuje se přírodními tóny a sladkou vůní.

masivni nabytek

Výjimečná sada antique
O tom, jak dokáže být Indie výjimečná, vypovídají bytové doplňky řady antique. Kdo chce mít doma opravdový kousek umělecké práce, je pro něj tato řada ideální. Barový stůl se židlemi, knihovna, komoda nebo konferenční stolek, jsou příklady opravdu jedinečného interiérového umění.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze