Úvod

Matrace Vegas otvírají novou prodejnu v Praze

Rostoucí obliba matrací Vegas, které jsou osvědčenou zárukou kvality, zdraví a pohodlí při spánku, vedla k otevření další prodejny. Již brzy budete moci navštívit nově otevřenou prodejnu v Galerii Pappilon na Praze 2, a prohlédnout si jedinečné matrace Vegas na kovaných postelích.


Jednička ve výrobě matrací
Společnost Vegas, která je dlouhodobě jedničkou na trhu ve výrobě matrací a doplňků, nabízí svým zákazníkům bohatý sortiment matrací mnoha typů. Ortopedické, pružinové, latexové, ale i taštičkové matrace nejvyšší kvality jsou zárukou zdravého a pohodlného spánku. Další předností matrací Vegas je dlouhodobá záruka na jádro, neuvěřitelných 20 let.

Matrace Vegas nově v Galerii Pappilon
Rostoucí obliba matrací Vegas vede ke vzniku dalších prodejních míst ve Slovenské a České republice. Nově otevřenou prodejnu najdete v Galerii Pappilon na Praze 2, kde si budete moci vyzkoušet komfort matrací Vegas na kovaných postelích.



Ta pravá matrace pro Váš odpočinek
Dopřejte si kvalitní spánek na kvalitní matraci. Přijďte si vyzkoušet tu, která Vám bude nejvíce vyhovovat! Více najdete na www.matrace-vegas.cz.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze