Úvod

Co nesmí chybět útulnému domu? Zahradní bazén

Zahradní bazény jsou pravým lákadlem pro všechny ty z vás, kdo máte rádi soukromí, klidné léto s koupáním a příjemné zvlažení se v parných dnech, kdykoli se vám zamane. Pokud máte navíc děti, bazén je ideální způsob, jak je v létě zabavit a zpříjemnit jim letní prázdniny. A tak pokud ho ještě nemáte, projděte se po zahradě a popřemýšlejte, kam byste takový bazén umístili, jelikož útulné bydlení a domácí pohoda se bez něj neobejde.


Místo jste objevili, teď je tedy na řadě výběr bazénu. Na trhu se vyskytuje spoustu společností, které prodávají bazény a bazénové příslušenství, jedničkou na trhu a zároveň špičkovým výrobcem je společnost Albixon. V jejím portfoliu naleznete bazény nadzemní i zapuštěné vyrobené z různých materiálů, které se od sebe liší technickými parametry a vlastnostmi. Každý druh má však své pro a proti, a tak záleží pouze na vašem rozhodnutí, který bazén se stane vaším favoritem.

zastreseny bazen Albixon

Životností až 50 let, vysokou odolností, pevností a stálobarevností se pyšní samonosné bazény vyrobené ze speciálního materiálu Albistone. I přelivové bazény disponují materiálem Albistone. Jsou výhodné díky jejich přelivové hraně, není u nich tedy třeba instalovat vyrovnávací nádrž. Laminátové bazény mají zajímavé tvary a tím i vzhled, fóliové jsou vyrobeny z vysoce odolné fólie. Každý bazén má něco specifického, co je však podstatné si pořídit u všech je zastřešení. Díky němu se vám bude voda udržovat déle čistá, teplá a koupání tak dostane jiné rozměry. Koupací sezóna se navíc prodlouží na celoroční.

bazen Oaza

A tak s nákupem bazénu neváhejte, podívejte se na internetové stránky www.albixon.cz a kontaktujte některého z obchodních zástupců a domluvte si schůzku. Pracovníci vám rádi prozradí detaily ohledně stavebních příprav a výběru bazénu a vy se budete moci těšit na krásné koupání v soukromí.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze