Úvod

Matrace PerDormire si Vás získají svou kvalitou i designem

Kvalitní matrace je základem zdravého a pohodlného spánku. Pokud si chceme během noci skutečně odpočinout, neměli bychom její volbu podceňovat. Matrace PerDormire si Vás získají nejen svou excelentní kvalitou, ale i originálním vzhledem designových potahů.


Levandulové snění

Čím dál více z nás trpí nespavostí. Jde o spánkovou poruchu, která způsobuje, že jsme ráno unavení, hůře se soustředíme, můžeme být náchylnější k infekčním nemocem, a dokonce i trpět bolestmi hlavy. A protože osvědčenou bylinkou proti nespavosti je levandule lékařská, obsahuje designový potah partnerské matrace King 11 mikro kapsle právě s levandulí, které uvolňují její příjemnou vůni. Spojení aromaterapie s kvalitou se postará o zdravý a pohodlný spánek. U této vysoce kvalitní matrace z líné pěny vhodné k položení na polohovací rošt si můžete vybrat ze dvou tuhostí. Při údržbě pak oceníte snímatelný dělitelný potah.

matrace king 11

Matrace se stříbrným potahem

Synonymem zdravého a komfortního spánku je matrace Ergomind, rovněž vybavená snímatelným dělitelným potahem s obsahem stříbra, které je známé vynikajícími antibakteriálními vlastnostmi a schopností pohlcovat pachy. Třívrstvé jádro této zdravotní matrace z líné pěny společně se sedmi ortopedickými zónami zajistí tělu dokonalou oporu při spánku. Nosnost matrace je 150 kg.

matrace Ergomind

Bezkonkurenčně vysoká a přizpůsobivá

Příznivce vysokého ležení zaujme svou bezkonkurenční výškou matrace ze studené pěny Comfort Partner, která se stejně jako výše zmíněné matrace z rodiny PerDormire pyšní designovým dělitelným potahem, který lze sundat a vyprat. V potahu zamezujícím výskytu plísní a bakterií je všitá pěna. Vlastnosti studené pěny předurčují matraci Comfort Partner pro partnery, kterým vyhovují odlišné stupně tuhosti, například z důvodu velkých váhových rozdílů. Matrace je vhodná na polohovací rošt.

matrace Comfort Partner

Pro pocit přirozené svěžesti

Vynikající poměr mezi kvalitou a cenou přináší ortopedická matrace HR Life ze studené provzdušněné pěny, která je díky své povrchové úpravě opatřené tkaninou Sensovel neobyčejně příjemná na dotek a dodává tělu pocit přirozené svěžesti. Hygienický snímatelný potah zamezuje výskytu plísní a bakterií a dodává matraci stylový moderní vzhled. Také tato matrace je vhodná na polohovací rošt.

matrace HR Life

Hledáte ještě více inspirace pro Váš zdravý a pohodlný spánek? Navštivte stránky www.perdormire.cz, kde najdete nejen bohatý sortiment kvalitních matrací v pěkném designu, ale také rošty, postele, polštáře a mnoho dalšího.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze