Úvod

Přestaňte plýtvat časem na úklid a užívejte si života

Čas. To nejvzácnější, co máme. Využijte svůj čas naplno a dělejte věci, které vás baví. Díky chytrému úklidu, můžete věnovat svůj volný čas sobě a své rodině. Přinášíme vám technologie budoucnosti, které vám dovolí více žít a méně uklízet.


Připadá vám divné, že za vás míchá těsto kuchyňský robot? Napadlo vás někdy, že investice do pomocníka na šlehání, míchání, sekání nebo mletí nemá smysl a zařízení jako takové postrádá význam? Těžko. Kuchyňský robot dokáže ušetřit spoustu času a práce, navíc provádí většinu činností lépe a rychleji než vaše ruka. Zkrátka místo toho, abyste se oháněli vařečkou nebo šlehací metlou, děláte něco jiného. Příjemnějšího.

Se stejným cílem uvedla společnost iRobot v roce 2002 na trh robotický vysavač Roomba. Firma, označená magazínem Fast Company za největšího robotického inovátora roku 2014, se rozhodla zúročit své více než desetileté zkušenosti s vývojem průzkumných a vesmírných robotů a uvedla na trh zařízení, které během několika let zásadním způsobem změnilo život milionů lidí na celém světě. Roomba se stala hitem.

Důkaz? 14 milionů prodaných robotů, 14 milionů spokojených domácností.

Nechceme se ohánět čísly, avšak podíl spokojených klientů nás těší a zároveň zavazuje k tomu, abychom nepolevili ve vývoji. Tím, že robotický vysavač Roomba, vytírač Scooba nebo mop Braava uklízí, dává vám a všem členům vaší domácnosti možnost dělat něco úplně jiného. Místo toho, abyste se doma oháněli koštětem nebo mopem, se můžete věnovat sobě.

Miliony rodin na celém světě mohou díky robotickým pomocníkům iRobot více sportovat, relaxovat nebo třeba cestovat. Místo časově náročných a také dost nezáživných úklidových maratonů můžete raději vyrazit na kolo nebo procházku. Můžete sportovat, odpočívat či pracovat, můžete prostě dělat cokoliv jiného než uklízet. Úsporu času, kterou u vás v domácnosti odstartovali různí pomocníci v kuchyni, může výrazně rozšířit robot na úklid.

roboticky vysavac

Inovace, kam se podíváš
Značka iRobot, to nejsou jen robotické vysavače. Naše pokročilé technologie pomáhají policejním složkám, armádám i vědcům zachraňovat životy. Co do inovací dosahujeme těch nejlepších výsledků ze všech. Naši roboti pravidelně vyhrávají nezávislé testy. Mateřská společnost neustále investuje do dalšího vývoje a uvádí na trh stále nová a chytřejší zařízení. Zatím poslední série robotických vysavačů Roomba 800, vybavená systémem AeroForce, například zvýšila efektivitu vysávání o 50 % a radikálně zjednodušila údržbu samotného vysavače i domácnosti.

Technologie, kterým můžete věřit
Naší vlajkovou loď Roombu jsme pro ještě komplexnější pohled na domácí úklid rozšířili o další produktové řady. Oblíbený robotický mop Braava, s pokročilou navigací NorthStar, šetrně vytře podlahy ve vašem domě i bytě na jeden dotek tlačítka. Během práce nevydává žádný zvuk a na konci úklidu vždy skončí na místě, kde začal.

Robotický vytírač Scooba 450 zase dokáže pomocí třífázového čisticího procesu vyčistit i silně znečištěné podlahy v předsíni či garáži a bez problému si poradí s podlahami v kuchyni nebo koupelně. iRobot zkrátka udává tón v automatizaci domácího úklidu a vy z toho můžete těžit.

snadny uklid s robotem

Více času pro vás!
Čas, který můžete investovat do sebe či své rodiny, má neocenitelnou hodnotu. Získejte více času tím, že se zbavíte povinností spojených s úklidem. Důvěřujte světovým technologiím, které vám pomohou udělat život lehčím, příjemnějším a zábavnějším.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze