Úvod

Masivní nábytek v mexickém stylu

Máte rádi pohodovou atmosféru umocněnou optimistickou barevností? Inspirujte se při zařizování svého interiéru Mexikem! Poradíme Vám, kde pořídíte krásný masivní nábytek v mexickém stylu!


Mexická inspirace 
Představte si interiér, který se pyšní bohatou barevností a nápaditou pestrostí. Je zařízený pohodovým nábytkem a doplněný vkusnými textilními doplňky vyvedenými v odstínech duhy. Rozhlédnete se kolem sebe, abyste se potěšili pohledem na dřevěné sošky a originální keramiku. Nikde žádný zbytečný luxus, ale naprostá uvolněnost a pohoda. Také Vás okouzlil mexický styl bydlení? Pokud se v tomto stylu chystáte pojmout svou kuchyni, jídelnu, obývací pokoj, anebo třeba předsíň, začněte od pěkně podlahy, na kterou patří nejlépe dlažba pokrytá barevnými pruhovanými koberečky. Než však položíte koberečky, je třeba zařídit to nejdůležitější. Co? No přeci nastěhovat do místnosti masivní nábytek v mexickém stylu. Ptáte se, zda lze takový pořídit také u nás? Ano, a dokonce velmi pohodlně. Stačí jen zavítat na tu správnou internetovou adresu, jako je například www.sobnabytek.cz
. Tento obchod je známý svým krásným nábytkem vysoké kvality, který se pyšní autentickým designem mnoha států světa. A Mexiko zde pochopitelně nemůže chybět. 

        

Pohodový nábytek 
Nábytek v mexickém stylu v sobě umně snoubí jedinečné kouzlo hřejivé útulnosti a exotiky. Jestliže to se svým záměrem o domově, který tepe v rytmu Mexika, myslíte opravdu vážně, pak Vám doporučujeme, abyste si poskládali svůj karibský sen z nábytkové řady Mexico Hacienda nebo Mexico El Paso. Nábytková řada Hacienda si nás získala především čistou krásou masivu borového dřeva a stylovým kováním, které zdobí nízké komody, vitríny, bary, stejně jako ručně opracované truhly. Pokud si s oblibou pochutnáváte na mexické kuchyni, a potrpíte si na stolování, které má opravdu styl, pak Vás jistě bude zajímat, že součástí nábytkové řady Hacienda jsou rovněž stoly a jídelní židle. V nabídce nechybí ani drobný nábytek, jako jsou odkládací stolky, televizní stolky, botníky, věšáky, zrcadla, anebo police. Sladké sny o své dovolené v Mexickém zálivu můžete snít na komfortní posteli, jejíž součástí jsou i úložné prostory. Jestliže preferujete spíše něžné medové odstíny přírodního dřeva, sestavte si svůj mexický interiér z nádherných kousků nábytkové řady El Paso. Také El Paso nabízí širokou paletu nábytku. Bary, skříně, almary, postele, jídelní nábytek a mnoho dalšího. Takže Pokud nalistujete stránky www.sobnabytek.cz, buďte si jisti, že svůj domov vybavíte od předsíně až po ložnici!

www.sobnabytek.cz 
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze