Úvod

Luxusní sedací soupravy nyní v akci 3+2+1 křeslo zdarma!

Pokud právě zařizujete obývací pokoj, vyplatí se Vám využít aktuální akční nabídky, kdy při nákupu sedací soupravy 3+2 dostanete +1 křeslo zdarma. A z jakých designů sedacích souprav můžete vybírat?


K sedačce křeslo zdarma
Z moderních i klasických, na obojí se totiž vztahuje akce internetového obchodu Isedacky.cz, díky níž můžete získat k nejprodávanějším sedacím soupravám 3+2 křeslo zdarma. Dárek v podobě sedacího nábytku Vás o to více potěší, když zjistíte, že se jedná o designové výrobky špičkové kvality, které esteticky povznesou vzhled Vašeho obýváku, příjemně jej zvelebí a okouzlí každou návštěvu.

Kožené křeslo Charly

Po čem Váš interiér touží
Zastánce tradičního pojetí interiéru bude zajímat akční nabídka klasických sedacích souprav. Kožená sedací souprava DESIR je možná přesně to, po čem Váš interiér touží. Béžová kůže v kombinaci s tmavě hnědým bukovým dřevem a propracovanými detaily zaujme každého na první pohled. Pokud si budete přát, můžete mít klasickou pohovku a moderní křesla také v látce.

Luxus v rustikálním pojetí
Anebo je libo luxus v rustikálním pojetí? Kožená sedací souprava Zara Vám splní Vaše přání. Nadčasové spojení prvotřídního bukového masivu a hnědé kůže Vám bude dělat radost po mnoho dlouhých let v obývacím pokoji, hale či pracovně, kdekoli si budete přát.

Kožená sedací souprava Zara

Moderna bez kompromisů
Potrpíte si na nekompromisně moderní vzhled? Užívejte si komfort v obklopení širokých sedáků pohovky Tessy. Polohovatelné opěrky hlavy navíc umožňují nastavení do libovolné pozice. Udělejte si pohodlí, přivřete oči a ponořte se do říše snů.

Komfortní pohovka Tessy

Dvoubarevná symbióza
Nespokojíte se s jednobarevným provedením? Kontrastní dvoubarevná varianta sedací soupravy s romantickým názvem Sunrise stojí přinejmenším za úvahu. Kromě atraktivního vzhledu si budete moci užívat dotyk té nejjemnější a nejkvalitnější italské kůže.

Sedací souprava Sunrise

Inspirace pro retro interiér
Elegance, nadčasovost a komfort se snoubí i v sedačce Karon, zdařilém modelu, který si velmi oblíbili příznivci retro stylu. Tato sedačka nejlépe vynikne ve světlých či barevných místnostech. Nechcete černou? Vyberte si z jiných odstínů, jako je petrolejová, vínová, temně hnědá a mnoho dalších. Barevných variant je mnoho.

Kožená sedací souprava Karon

Už máte svou favoritku? Neztrácejte čas! Velká akční sleva na nejprodávanější sedací soupravy platí pro závazné objednávky učiněné do 15. dubna 2015. Více informací o akci najdete na stránkách www.isedacky.cz.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze