Úvod

Krásné dveře, které sluší každému interiéru

Toužíte po krásných dveřích, které vkusně uzavřou Váš interiér? Udělejte si radost dveřmi představujícími dokonalé spojení kvality, stylového designu a rozumné ceny. Nyní navíc můžete využít lákavé prázdninové akce na dveře a zárubně v povrchu CPL a folie.


Sluší každému interiéru
Najít kvalitní dveře za dobrou cenu, které se navíc pyšní krásným vzhledem, není vůbec snadné. My jsme však takové objevili. Interiérové dveře PRÜM představují jedinečné spojení všech tří požadovaných vlastností. Nezbývá, než se rozhodnout, jaké dveře vlastně potřebujete. Otočné nebo posuvné? V nabídce, kde nechybí ani atraktivní celoskleněná varianta, můžete vybírat z dveří různých rozměrů, a to v neobyčejně pestré paletě povrchů. Na www.prum.cz proto najdete dveře, které sluší každému interiéru.
 

Fantazii se meze nekladou
Ve světě designových dveří PRÜM se fantazii meze nekladou. Své dveře můžete vzájemně kombinovat, a to nejen v oblasti povrchů, ale i provedení. Tak proč si nevytvořit interiér snů? Vyberte si z řad Standard, Glas, Lifestyle a Royal 1D. O vyhlášené kvalitě dveří PRÜM se můžete přesvědčit na vlastní oči u regionálních prodejců.
 

Využijte prázdninové akce na dveře a zárubně
Udělejte si radost novými dveřmi vyrobenými s láskou do posledního detailu. A pokud využijete prázdninové akce na dveře a zárubně v povrchu CPL a folie, můžete udělat radost také své peněžence. Na povrchy CPL PERA, stejně jako na 12 dalších povrchů, platí až do konce srpna lákavé prázdninové slevy. Bližší informace o akci získáte od obchodních zástupců. Potřebné kontakty najdete na v sekci kontakty na www.prum.cz.

 

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze