Úvod

Luxusní relax ve vlastní vířivce

Chcete si užívat vodní radovánky, i když už to venku nebude na koupání? Pořiďte si vířivou vanu! Vířivky Aquavia Spa Vás nadchnou svými výjimečnými vlastnostmi a udělají dobře Vašemu tělu i duši.


Vířivé vany pro každého
Vířivé vany patří mezi nejoblíbenější součásti vybavení hotelů, wellness center a lázeňských zařízení, protože v sobě spojují potěšení z vody a masáže. Uvolňují unavené tělo, zlepšují cirkulaci krve, podporují metabolismus, uvolňují psychické napětí a mají spoustu dalších benefitů.
Čím dál více z nás proto touží po komfortu vlastní vířivé vany, která jim umožní, dopřát si luxusní odpočinek v domácím prostředí. Pokud má být pořízení vířivky zdrojem skutečného potěšení, je důležité, zvolit kvalitní produkt.
Synonymem kvality jsou španělské vířivky se 17letou tradicí Aquvia spa, které pro svůj elegantní vzhled zároveň patří mezi vyhledávané designové doplňky. Největší evropský výrobce vířivých van fungující od roku 1998 nabízí celkem čtyři řady v různých cenových kategoriích a zpřístupňuje tak luxus jedinečného odpočinku čím dál širšímu okruhu spokojených zákazníků.

bazen s virivkou

Potěšení za rozumnou cenu
Řada AquaLife Spa v sobě spojuje výhodu nejlepších materiálů, nejnižších možných nákladů na údržbu a nepřekonatelné ceny. Díky ní si mohou užívat vodní radovánky i ti, kteří si potrpí luxus, a přitom za něho nechtějí příliš utrácet. Novinka roku 2015, vířivá vana Aqualife 7 (nejvíce vybavený model řady AquaLife), vás nadchne svým mimořádným výkonem, stejně jako jedinečným designem. Jedná se o pětimístný model s lehátkem a čtyřmi komfortními sedadly s různými hloubkami.
viriva vana aqualife7

Skvělý požitek z masáže
Milovníky masáží nadchne elegantní model Advance 50 z řady Premium Spa, a to svým vysokým výkonem a rafinovanou soustavou 37 masážních a 12 vzduchových trysek. Komplexní masáž celého těla na ergonomických lehátkách si může dopřát až 5 osob, ať už v interiéru, nebo v exteriéru. Moderním impresivním vzhledem, stejně jako promyšleně rozmístěným systémem trysek pro skvělý požitek z masáže, se mohou pochlubit všechny vířivky z řady Premium Spa.

masazni virivka Premium Spa

Pro Vaše maximální potěšení
Nejnáročnější zákazníci ocení přednosti řady Exclusive Spa, navržené s maximálním důrazem na potěšení, výkon a energetickou účinnost. Vířivé vany Exlusive Spa jsou charakteristické jedinečným vzhledem a velkým počtem pokročilých funkcí. Colour Sense a systém Pure Line Lighting z nich činí impozantní dekorativní prvek.

Viriva vana Exlusive Spa

Užívejte si úžasný relax ve vlastní vířivé vaně i vy. V České republice luxusní španělské vířivky dodává a montuje společnost ART Bazény z Brna. Potřebné kontakty najdete na stránkách www.moderni-bazeny.cz.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze