Úvod

Luxusní podlahy nemusí být jen ze dřeva

Dokončujete své nové bydlení, anebo jste se pustili do jeho rekonstrukce? Zařizování interiéru začíná od podlahy. Pokud toužíte po luxusní podlahové krytině a mezi Vaše hlavní priority patří vysoká odolnost a stylový moderní design, vinylové podlahy Vás rozhodně nezklamou.


Vinylové podlahy patří mezi trendy
Vinylové podlahy patří mezi současné trendy v oblasti moderního bydlení. Za svou rostoucí oblibu nejvíce vděčí svým vynikajícím užitným vlastnostem, jako je vysoká odolnost, minimální kročejová hlučnost, ale i snadná údržba. Tato luxusní podlaha je ve srovnání s ostatními podlahami, například s dřevěnými, za velice příznivou cenu. K popularitě vinylových podlah samozřejmě přispívá také jejich krásný moderní design. Sečteno a podtrženo, není divu, že vinylové podlahy hýbou světem.
 

Vsaďte na kvalitního výrobce
Ovšem nutnou podmínkou k tomu, aby se Vaše vinylová podlaha mohla pyšnit výše uvedenými vlastnostmi, a splňovala všechny požadované nároky, je volba kvalitního dodavatele. Vinylové podlahy od německého výrobce Windmöller v tomto ohledu patří mezi špičku. Oblíbené nejsou pouze pro svou kvalitu, ale také díky široké nabídce různých dekorů umožňující nalézt řešení pro každý interiér.
 

Nejprodávanější kolekce
Mezi oblíbené vinylové podlahy Windmöller patří nejprodávanější kolekce DESIGNline Connect, kde je hlavní výhodou zámkový systém umožňující rychlou pokládku bez použití lepidla, a vzhledem k tomu, že se jedná o celomasivní vinylové podlahy, tak i nízká konstrukční výška, která činí pouhých 5 mm. Dopřejte svému domovu krásnou moderní podlahu za velice příznivou cenu. Stačí si jen vybrat dekor, který bude Vašemu interiéru nejvíce slušet.
 

Více o Vaší nové podlaze

Více informací o kolekci DESIGNline Connect najdete na stránkách dovozce vinylových podlah DESIGNline a Supellex. A nezapomeňte, že Supellex je tu pro Vás také v případě, že toužíte po jiném druhu podlahy.

 

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze